La Gala dels Campions reconeixerà dijous el Juvenil B i l’Infantil A del CF Martorell

Categories General

Dos equips del CF Martorell seran reconeguts aquest dijous 27 de juny a la Nit dels Campions del Baix Llobregat que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF) . Es tracta del Juvenil B i de l’Infantil A masculins de l’entitat blanc-i-vermella, que han aconseguit finalitzar les seves respectives lligues de Segona i Primera Divisió en primer lloc. L’acte se celebrarà al Teatre La Passió d’Olesa de Montserrat des de les 17.30h.

Entre el 17 i el 28 de juny, la FCF posa l’habitual punt i final a la temporada reconeixent els equips que han quedat campions en totes les categories de futbol i futbol sala -tant d’adults com formatiu, masculí i femení- a la temporada 2023-24. Ho fa un cop acabades totes les competicions, i desgranat segons delegacions territorials, en 13 gales diferents.

Un dels reconeixements serà al Juvenil B del CF Martorell que ha entrenat Manuel Guerra, ha guanyat la lliga al seu grup 28 de Segona Divisió Juvenil amb un total de 77 punts, guanyant 25 dels 28 partits disputats, empatant-ne dos i patint únicament una derrota -contra el Can Vidalet, segon classificat i que ha quedat 4 punts per sota-. La victòria a Torrent de Llops de la penúltima jornada contra l’Almeda va certificar el campionat i l’ascens per a un equip que ascendirà a Primera Divisió Juvenil la propera temporada.

De la seva banda, l’Infantil A puja a Preferent Infantil -la segona màxima categoria del futbol infantil a Catalunya- després d’imposar-se en el grup 10 de la Primera Divisió. L’equip entrenat per Maicol Tavera ha acabat la te porada imbatut -25 victòries i 5 empats- i esdevenint l’equip més golejador del grup, amb 123 gols en 30 partits i només 15 d’encaixats. Els martorellencs han acabat la competició amb 5 punts d’avantatge sobre el segon classificat, la PR Sant Feliu de Llobregat.

La gala d’enguany al Baix Llobregat tindrà com a novetat la divisió en dos torns: un primer de 17.30h a 19.00h i un segon, de 19.30h a 21.30h per acollir tots els campions. L’any passat, la cita territorial va congregar més de 1.600 persones d’un total de 114 equips.

The post La Gala dels Campions reconeixerà dijous el Juvenil B i l’Infantil A del CF Martorell appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La Gala dels Campions reconeixerà dijous el Juvenil B i l’Infantil A del CF Martorell