Política de privadesa

El concepte web, el disseny gràfic i el desenvolupament del seu codi, són propietat d’aTotArreu SL

aTotArreu.com no es responsabilitza dels continguts, enllaços o serveis prestats per tercers (entitats, usuaris o empreses que presten serveis a través de les pàgines d’aTotArreu.cat), ni s’identifica necessàriament amb les opinions expressades. Aquests continguts no seràn objecte de comprovació per part d’aTotArreu.com i la seva veracitat, exactitud o actualitat és responsabilitat exclusiva dels seus titulars.

Els continguts d’aTotArreu.com poden ser modificats, ampliats o suprimits sense avís previ, i l’ús que puguin fer els usuaris dels serveis prestats no presuposa el dret a continuar disposant d’aquests serveis. aTotArreu.com no garanteix la inexistència d’errors en els seus continguts, ni es fa responsable de forma expressa de la idoneitat dels continguts inclosos a les seves pàgines, sent responsabilitat de l’usuari l’ús que pugui fer-ne.

aTotArreu.com es reserva el dret a publicar o retirar de forma total o parcial qualsevol informació o material el contingut dels quals contravingui la legalitat vigent o incorpori continguts violents o degradants. L’usuari es compromet a fer un ús adeqüat dels continguts i serveis de la web.

aTotArreu.com podrà suspendre de forma temporal sense necessitat d’avís previ, l’accés a la web si cal dur a terme operacions de manteniment o millora dels serveis, així com modificar les condicions d’accés a la web, i canviar, afegir o suprimir continguts o serveis.