Els Esplais de Gent Gran es posen al dia amb diversos treballs de reforma

Categories General

L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Gent Gran, Montse Salas, acompanyats d’alguns regidors de l’equip de govern, han visitat i inaugurat aquesta tarda les reformes dels Esplais Municipals de Gent Gran de Buenos Aires i La Vila. S’hi han pintat les plantes baixes, s’han renovat els equips informàtics i de climatització, i actualitzat part del mobiliari.

La regidora Salas que ha explicat que a l’Esplai de Gent Gran de Buenos Aires “s’ha pintat la planta baixa i s’hi han renovat les cortines, substituint-les per estors” que permeten entrar la llum. S’hi ha canviat la pantalla de televisió i modernitzat els equips de l’Aula d’Informàtica. A més, “s’hi han canviat les taules i cadires de la sala polivalent per unes de més acolorides i funcionals”.

A l’Esplai de Gent Gran de La Vila també s’ha pintat la planta baixa, renovat la televisió i els equips informàtics, a més s’hi ha canviat la caldera de calefacció i s’hi han incorporat taules plegables i portàtils noves, ha afegit.

Montse Salas, regidora de Gent Gran

“Són espais molt utilitzats i la gent gran se’ls sent molts seus”, ha indicat la regidora. Els usuaris “han rebut molt bé aquestes reformes perquè ara gaudeixen d’un espai més net i endreçat, i això sempre és agradable”. “Com a Ajuntament hem d’anar veient on posem els esforços i aquesta vegada hem cregut que era necessari fer-hi una rehabilitació”.

Montse Salas, regidora de Gent Gran

Durant la visita, autoritats i usuaris han fet un tast de coca i han brindat amb cava per celebrar els treballs de millora i el tancament del curs d’ambdós Esplais Municipals de Gent Gran.

 

The post Els Esplais de Gent Gran es posen al dia amb diversos treballs de reforma appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Els Esplais de Gent Gran es posen al dia amb diversos treballs de reforma