ABONAMENT 2n semestre 2022

Categories Cultura

Inclou els espectacles NÚVOL NÚVOL (2 d’octubre), TERRA (6 de novembre) i LA MOTXILLA DE L’ADA (11 de desembre) amb un estalvi de 9€. 

FEU CLICK EN AQUEST ENLLAÇ PER ADQUIRIR ELS ABONAMENTS


“Núvol Núvol” és un joc poètic sobre la idea de l’amor romàntic que se’ns transmet des de la més tendra infància. Inspirat en el conte de “La Sireneta”, en “Núvol Núvol” fem una revisió, des de l’humor i l’amor, del que som capaços de fer per a estimar i que ens estimin.  

Premi Drac D’Or millor espectacle Fira titelles de Lleida 2021.

Premi jurat Infantil millor espectacle 33 Festitíteres Alacant 2020.

Premi millor espectacle de titelles i objectes Fetén 2020.

Per més informació cliqueu en aquest enllaç

Podeu baixar-vos el dossier de l’espectacle aquí:


Terra és una peça de dansa contemporània que interpreten tres ballarines. És un projecte que té com a objectiu principal donar una mirada profunda i sincera sobre la terra i reflexionar sobre com aquest element ens permet viure, tant a nivell real com a nivell simbòlic.

“Treballem per crear un llenguatge de moviment estimulant per a tots els públics i l’acompanyem d’una posada en escena visual, que fascini i regali bellesa a la vida de tots infants”. 

Duració 35 minuts.

A partir de 3 anys.

Per més informació cliqueu en aquest enllaç

Podeu baixar-vos el dossier de l’espectacle aquí:


 L’Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic… i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és.

Amb aquella motxilla, l’Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc.

Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de “nen-nena, home dona, blau-rosa, fort-feble…” potser ha de canviar definitivament.

MÚSICA EN DIRECTE AMB LA TRESCA I LA VERDESCA.   

Premi Familiar de la crítica 2021.

40 poblacions, 82 funcions, 12.000 espectadors. 

Per més informació cliqueu en aquest enllaç

Podeu baixar-vos el dossier de l’espectacle aquí:


Només trobareu les entrades i els abonaments en aquest portal d’Internet. No obrim taquilla abans de l’espectacle.

L’ABONAMENT del 2on semestre 2022 és per a 3 espectacles al preu únic, per infants (a partir de 3 anys) i adults, de 12€. El preu de l’entrada per a cada espectacle (amb abonament) surt per 4€. El preu únic de l’entrada general (sense abonament) per infants (a partir de 3 anys) i adults es de 7€.

Al comprar l’abonament rebreu un correu electrònic amb un codi per treure les entrades (aquest enviament no és automàtic, pot trigar unes hores).

Aquest codi us servirà per treure l’entrada de tots els espectacles (el mateix codi per cada espectacle). Per entrar el codi heu de seleccionar l’opció DESCOMPTE D’ABONAMENT LA XARXA (cada codi permet reservar 1 plaça per cadascun dels espectacles inclosos a l’abonament).

COVID19 : Si per restriccions de mobilitat no podeu assistir a l’espectacle us retornarem l’import de l’entrada. Si per restriccions d’aforament no es pot fer l’espectacle en la data prevista, es buscarà una nova data.

FEU CLICK EN AQUEST ENLLAÇ PER ADQUIRIR ELS ABONAMENTS


Apropant les Arts Escèniques als públic familiar.


L'entrada ABONAMENT 2on semetre 2022 ha aparegut primer a LA XARXA.

Font: LA XARXA