Cobla Bisbal Jove presenta, TUTUTS!

Categories Cultura


 30 d’Abril – 12 migdia – EL PROGRÉS

FIRA DE PRIMAVERA – Fira de la Música – d’11.00 a 14.00 h.

Entrada Gratuïta

Espectacle programat conjuntament amb Joventuts Musicals de Martorell, Secció Sardanista i Ajuntament de Martorell.

“Us convidem a descobrir mil i una històries que s’amaguen darrera d’una cobla. Una aventura per a nens i nenes de 0 a 99 anys on, amb grans dosis d’humor i amb la participació del públic, la Cobla Bisbal Jove i l’actor David Planas ens aproparan als instruments de la cobla.

Conjuntament interpretaran un repertori ben variat que ben segur ens sorprendrà i ens farà aixecar de la butaca.

Heu de pensar que amb una cobla es pot tocar gairebé de tot… música infantil, jazz, rock, tradicional… Us hi apunteu?

Basat en una Festa Major, David Planas i la Cobla Bisbal Jove volen apropar la cobla i la seva música a tot el públic de la família. Tututs! és un espectacle on tot hi pot passar i on els vilatutusins i les vilatutusines volen fer passar una bona estona a tots els espectadors.

 La cobla, com es feia temps enrera, s’ocuparà de tota la música de la festa major que porta la Bisbal Jove als teatres de les poblacions on van. Des d’una processó, les sardanes, el ball de tarda, el gran concert, passant pel ball de nit, les matines, la música DJ, castells de foc, els castellers… tot lligat i dirigit pel gran mestre de cerimònes, David Planas, que intentarà que els músics no es desviin massa del la serietat que els caracterítza… podrà portar a terme la seva funció?”


En aquest enllaç trobaràs més coses de l’espectacle i la companyia.

L'entrada Cobla Bisbal Jove presenta, TUTUTS! ha aparegut primer a LA XARXA.

Font: LA XARXA