Concurs de Curtmetratges #lagentdemartorellesquedaacasa

Categories Cultura

Concurs de curtmetratges d’un minut pel MartHorror 2020 #joemquedoacasa

Durant aquesta contingència ocasionada pel COVID-19 a Martorell s’ha creat el moviment #martorellesquedaacasa, en la que diferents entitats com museus, biblioteques o associacions han obert les portes virtualment, oferint serveis o propostes gratuïtament per ajudar a passar millor els dies de confinament.
Malauradament totes les projeccions el nostre Cineclub han hagut de ser ajornades, per això, des de Cinema del Diable llancem el concurs MartHorror #joemquedoacasa, animant a tothom a realitzar un curtmetratge de terror fet a casa, utilitzant la imaginació i els recursos que tenim a l’abast.
Bases:
1. Realitza un curt de màxim 59 segons amb temàtica de TERROR. El curt ha d’estar fet DINS DE CASA, així que utilitza la teva imaginació i fes servir el que tinguis a l’abast per enregistrar-lo; càmera, mòbil, webcam…
2. Envia’l abans de les 23:59 del 14 d’Abril del 2020, per correu electrònic o wetransfer a cinemadeldiable@gmail.com
3. Després d’aquesta data publicarem els finalistes a Instagram, els premis es decidiran amb el vot del públic + el vot del jurat del Cineclub del Diable
4. Els millors curts seran projectats en pantalla gran durant la setmana del MartHorror
Premis:
• 1r premi: Subscripció de 3 mesos a Filmin
• 2n Premi: Passi de temporada per a 2 persones per a totes les sessions del Cicle Gaudí al Cineclub del Diable
*Entre tots els participants sortejarem una tassa i una samarreta de Cinema del Diable i entrades dobles per sessions del Cicle Gaudí.

Font: