FESTUC TEATRE presenta LA LLÀNTIA MERAVELLOSA

Categories Cultura

Un espectacle de teatre, titelles i actors que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor, capaç de vèncer totes les dificultats.

Alguna vegada heu somiat en trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins
capaç de concedir-te tres desitjos? Heu pensat quins desitjos demanaríeu?

La següent història tracta d’una nena i la voluntat de complir el seu únic desig: que la mare es curi de la malaltia que sofreix. Un desig que no es pot complir, ja que el geni només pot concedir desitjos a la persona que ha trobat la llàntia.

El geni meravellós és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama. No obstant, es troba a una nena que no anhela cap d’aquestes coses i és així com la seva història ens farà qüestionar de si realment la llàntia serveix d’alguna cosa.

Un espectacle de teatre, titelles i actors, que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida.

*CANDIDAT als Premis Max de les Arts Escèniques 2022 al Millor Espectacle Infantil, Juvenil o Familiar, *CLAUSURA FETÉN 2022, *La Mostra d’Igualada 2022, *Espectacle RECOMENDADO per la Red de Teatros, Circuitos, Auditorios y Festivales de Titularidad Pública, temporada 2021-2022, *24ª Feria de Teatro de Castilla y León (Ciudad Rodrigo, 2021), *19ª Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears (Mallorca, 2021)


Recomanat a partir de 5 anys

Al final de la pàgina trobareu un enllaç per baixar-vos el dossier de l’espectacle.


Apropant les Arts Escèniques als públic familiar.

L'entrada FESTUC TEATRE presenta LA LLÀNTIA MERAVELLOSA ha aparegut primer a LA XARXA.

Font: LA XARXA