Aquest diumenge s’acaba el termini de votacions al Concurs

Categories Esports

Aquest diumenge a les 00.00h s’acaba el termini de votacions al Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’Agrupació Excursionista de Martorell. Fins a les 12 de la nit d’aquest 9 de gener hi ha temps per entrar a www.aem.amartorell.com/vota i triar les teves 5 imatges favorites entre les 75 participants.

Darreres hores per votar. Tothom qui ho faci (entrant al web indicat i registrant el seu correu electrònic i la contrasenya) entrarà en el sorteig d’un kit excursionista, composat per una samarreta tècnica, pals i mitjons. El sorteig es farà el dijous 13 de gener de 2022, a les 21.00h, a la seu de l’AEM (Pavelló Esportiu Municipal).

Si teniu alguna dificultat a l’hora de registrar el mail o la contrasenya, podeu consultar aquest tutorial per tal de solucionar-ho: https://tuit.cat/T1dc1

El 13 de gener serà també el dia en el que el club donarà a conèixer els guanyadors i el resultat de les votacions. L’autora/r de la fotografia més votada rebrà 300 euros en material fotogràfic a l’establiment Fotoprix; el segon premi s’endurà un joc de motxilla, aïllant i un val de 100 euros a Base Sayas; el tercer serà un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural. D’altra banda, per al premi especial de sortides AEM s’obsequiaran dos pòsters en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell.

Animeu-vos a participar i contribuïr així a escollir les millors fotografies del concurs d’enguany!