Concorreguda volta a la vall de Sant Julià de Cerdanyola aquest diumenge

Categories Esports


 L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) ha organitzat, aquest matí, una sortida de senderisme del cicle d’iniciació tot fent una volta a Sant Julià de Cerdanyola (Berguedà). Els participants han fet una ruta circular, per pistes i corriols, d’11 km i uns 400 metres de desnivell, que ha sortit del poble de Sant Julià i que ha passat pel coll de Subirana, el coll de Jou, els cingles de Comaverda i tornada a Sant Julià. Boscos de pi roig, fagedes, rouredes, alzinars i la inconfusible silueta del Pedraforca han acompanyat els caminaires. Us adjuntem algunes imatges.

La propera cita del calendari serà el proper diumenge 16 de desembre, amb una excursió del cicle de senderisme al Montsec de Rúbies. Ben aviat, en aquest web, us en donarem més informació.

Recordeu que per participar a les excursions que organitza l’AEM cal disposar del corresponent carnet federatiu de la FEEC en vigor. Per més informació, tramitacions i/o participació en aquesta propera excursió, podeu adreçar-vos al mail excursionista.martorell@gmail.com o bé de manera presencial, els dijous de 21.00 a 22.00h al nostre local del Pavelló Esportiu Municipal.