Dia esplèndid entre cingles i el Preikestolen del Berguedà

Categories Esports


La sortida del cicle d’iniciació d’aquest diumenge als voltants del poble, cingle i plans de Taravil s’ha caracteritzat per unes condicions meteorològiques magnífiques. Malgrat els zero graus de mínima i tres de màxima, el sol i la bona visibilitat han acompanyat en tot moment.

Els excusionistes participants han gaudit amb aquesta muntanya en forma de taula, solcada per cingleres imponents, i sobretot amb la contemplació del ‘Preikestolen’ del Berguedà: un bloc de pedra calcària despresa de la resta de la cinglera a manera de gran trona, i que recorda una mica la que esdevé un dels principals atractius turístics de Noruega.

Caminar entre cingles comporta també una dosi d’aventura, com ara haver de superar un pas estret (la corda que hi ha col•locat el Ricardo ho ha fet molt més fàcil). La resta, imponents vistes de la Catalunya Central des d’aquest punt en el que s’inicia el Prepirineu.

Us adjuntem unes quantes fotos de la sortida!

I recordeu les nostres properes sortides: el proper diumenge 10 de febrer, sortida d’esquí de fons (a Lles-Arànser o Tuixent-Lavansa, segons previsió de neu). I el cap de setmana del 2-3 de març, sortida de 2 dies a les ermites de Cardó, Miravet i Coves Meravelles (Ribera d’Ebre i Baix Ebre). Si voleu venir a alguna d’aquestes propostes, envieu mail a excursionista.martorell@gmail.com o dirigiu-vos el dijous al nostre local (Pavelló Esportiu Municipal) de 21.00 a 22.00h.