Ja podeu participar al 28è Concurs de Fotografia de Muntanya

Categories Esports


L’Agrupació Excursionista de Martorell ja ha obert el termini de participació al 28è Concurs de Fotografia de Muntanya. Els participants han de lliurar, al club o per correu, les fotografies de temàtica de muntanya i natura fins al 26 de setembre. Els dies 5 i 6 d’octubre s’exposaran totes les candidates a Cal Nicolau durant la Festa del Roser i es decidiran les guanyadores per votació popular. Hi haurà 4 premis en joc i tothom qui voti podrà entrar en el sorteig de 5 samarretes tècniques de l’entitat, commemoratives del 35è aniversari.

Qui i com participar?

El concurs és obert a tothom qui lliuri entre una i tres fotografies revelades –blanc-i-negre o color i que no siguin fotomuntatges- de mida mínima de 18×24 centímetres i fins a un màxim de 30×40, a muntar sobre un cartró o similar d’aquest darrer tamany. Al dors, cal fer-hi constar el títol de la foto i el nom i cognoms, adreça i telèfon de l’autor o autora. En cas d’optar al Premi Especial Sortides AEM 2018-19, caldrà especificar a quina excursió correspon.

Com lliurar les fotografies?

Les fotografies es poden lliurar per correu ordinari lliure de despeses -a la direcció Agrupació Excursionista de Martorell, Apartat de Correus 87, 08760 Martorell (Barcelona)-, o bé en persona al local de l’entitat -Pavelló Esportiu Municipal (Avinguda de Fèlix Duran i Cañameras, 1), els dijous 5, 12, 19 o 26 de setembre de 21.00 a 22.00h.

Els guanyadors, decidits per votació popular

Els quatre premis seran per les instantànies més votades pels visitants de l’exposició al vestíbul de Cal Nicolau els dies 5 i 6 d’octubre, durant la Festa del Roser. L’horari d’obertura serà, de 10.00 a 13.00h, i de 17.00 a 22.00h -dissabte-, i de 09.30 a 14.00h el diumenge. En votar, caldrà atorgar 3, 2 i 1 punt a les tres fotografies preferides. Cada persona que voti rebrà una butlleta que podrà emplenar per participar en el sorteig de 5 samarretes tècniques. Les votacions es tancaran el diumenge, a les 12.00h, i tot seguit, es recomptaran els vots i s’anunciarà els guanyadors.

Els 4 premis

L’AEM atogarà tres premis principals i un Premi Especial Sortides AEM 2017-18. El primer premi s’endurà 250 euros en material fotogràfic, gentilesa de Fotoprix. El segon, una motxilla i aïllant i un val de 50 euros a l’establiment de material esportiu Base Sayas; el tercer premi consta d’un val de 50 euros per gastar a l’establiment Bio Bio Espai Natural. El Premi Especial Sortides AEM consistirà en una ampliació d’una fotografia a tamany pòster, de 50x100cm, en paper fotogràfic muntat sobre foam, gentilesa de Còpies Martorell.