Ja podeu passar a veure i votar les imatges del Concurs de Fotografia a Cal Nicolau

Categories Esports


Des d’aquest matí i fins demà diumenge a les 12.00h del migdia, s’ha obert al vestíbul de Cal Nicolau (plaça de la Vila) l’exposició del 28è Concurs de Fotografia de Muntanya. Els visitants podran votar les tres fotografies que més els agradin, i entraran en el sorteig de 5 samarretes tècniques de l’entitat. El recompte de vots es farà demà diumenge a partir de les 12.00h i tot seguit es coneixeran els guanyadors dels 4 premis.

L’horari d’obertura de l’exposició de fotografies és, aquest dissabte a la tarda de 17.00 a 22.00h, i demà diumenge des de les 09.30 a les 14.00h. Els visitants rebran de l’organització una butlleta que hauran d’omplir amb el número de les 3 fotografies que més els hagin agradat (puntuant 3, 2 i 1 punts). Alhora, si omplen la butlleta amb les seves dades personals, optaran a guanyar una samarreta tècnica commemorativa dels 35 anys de l’entitat.

Els guanyadors, decidits per votació popular

El tancament del període de votacions, l’escrutini de vots i l’anunci dels guanyadors es farà diumenge a partir de les 12.00h.

L’AEM atorga un primer de 250 euros en material fotogràfic, gentilesa de Fotoprix; un segon consistent en una motxilla i aïllant i un val de 50 euros a Base Sayas; un tercer que consta d’un val de 50 euros a Bio Bio Espai Natural i un Premi Especial Sortides AEM, consistent en una ampliació d’una fotografia a tamany pòster, de 50x100cm, en paper fotogràfic muntat sobre foam, gentilesa de Còpies Martorell. En paral·lel, també es farà públic el nom dels 5 guanyadors de les samarretes.