Ja tenim calendari definitiu de sortides 2019-20

Categories Esports


L’Agrupació Excursionista de Martorell ja té confeccionat el calendari definitiu de sortides d’aquesta temporada 2019-20, que inclou 10 excursions del cicle d’iniciació i 5 del grup de senderisme i muntanya.Les sortides es despleguen des d’octubre d’enguany i fins el juliol de 2020. Com sempre, caldrà disposar de la llicència de la FEEC en vigor per poder apuntar-s’hi, que es tramitarà còmodament des de l’entitat si s’escau.

Les propostes abarquen territoris de 6 comarques catalanes i una de l’Aragó: el Bages; el Berguedà; la Garrotxa; el Baix Camp; la Noguera; el Pallars Sobirà i la Ribagorça.

Després de la sortida del 19 i 20 d’octubre a les Coves Meravelles i les ermites de Cardó, la propera serà el diumenge 17 de novembre, amb destinació sorpresa, que han preparat 2 sòcies del club, i que inclou un dinar de commemoració del 35è aniversari. El preu de la sortida –dinar- és de 25 euros.

Per apuntar-se a aquesta o a alguna de les properes cites, cal enviar un correu electrònic a excursionista.martorell@gmail.com, o bé fer-ho de forma presencial tots els dijous de 21.00 a 22.00h al nostre local del Pavelló Esportiu Municipal.

Les sortides es fan en cotxes particulars. L’organització gestiona el número de vehicles necessaris segons els participants i comunica als inscrits lloc i hora de sortida al llarg de la mateixa setmana. Alguna d’elles pot estar subjecta a algun canvi i, per aquest motiu, el club aconsella fer-ne el seguiment en aquest espai web, o a la direcció @AEMartorell del Facebook o del Twitter.