José Antonio Tornay s’emporta tres dels quatre premis al 28è Concurs de Fotografia

Categories Esports


El 28è Concurs de Fotografia de Muntanya ha proclamat com a guanyador José Antonio Tornay amb la imatge titulada ‘Via lactea delta del Ebro’. El segon i tercer llocs han sigut per al mateix autor, mentre que Encarna Montroig s’ha emportat el premi especial de sortides de l’AEM. El concurs ha incrementat el número de votants, que enguany ha sigut de 590, per 510 de l’edició anterior.

‘Via lactea delta del Ebro’ ha sumat 247 vots, per 215 de ‘Naturaleza urbana’ i ‘Via láctea’, amb 176. D’aquesta manera, i de manera inèdita, un mateix participant s’emporta els tres premis, consistents en 250 euros en material fotogràfic -gentilesa de Fotoprix-, una motxilla i aïllant i un val de 50 euros -de Base Sayas- i un val de 50 euros a l’establiment Bio Bio Espai Natural.

Encarna Montroig, amb la imatge ‘Estany Llong’, s’emporta l’ampliació d’una fotografia a tamany pòster, de 50x100cm, en paper fotogràfic muntat sobre foam, gentilesa de Còpies Martorell.

Un total de 590 persones han participat enguany en les votacions populars, que s’han dut a terme durant l’exposició de les obres el passat cap de setmana a Cal Nicolau. Aquest fet significa un increment respecte les dues edicions anteriors: 473 el 2017 i 510 l’any passat. L’entitat, a més, ha sortejat 5 samarretes tècniques entre tots els participants en les votacions. El número de fotografies que enguany han participat en el Concurs ha estat de 53.