Tanquem el ViatjAEM d’aquest curs voltant l’Alsàcia i la Borgonya

Categories Esports


El proper dimarts 25 de juny (21.00h, Pavelló Esportiu Municipal de Martorell), el cicle mensual d’audiovisuals de viatges de l’entitat tanca temporada amb un passi de fotografies dels paratges del nord-est de França, centrat en l’Alsàcia i la Borgonya. Un recull d’imatges de la Rosa Farreras i l’Encarna Montroig.

Castells, abadies, monestirs, vinyes que s’estenen fins l’horitzó, ciutats i pobles plens d’encant…Aquests són alguns dels encants que la Rosa i l’Encarna van descobrir i que van immortalitzar amb les seves càmeres.

Recorrerem l’Alsàcia, regió històrica disputada entre Alemanya i França diverses vegades i que recull aquest llegat en el seu patrimoni arquitectònic i manera de ser, a pobles i ciutats. Veurem ciutats com Estrasburg o Dijon, i poblacions emblema del turisme com ara Colmar. També entrarem a cellers en els que les viatgeres van degustar vins i xampanys, i una extensió cap a Lió.

Us esperem a tots i totes i, al final del passi, compartirem un petit refrigeri. Si voleu compartir amb nosaltres els vostres viatges per a la propera temporada, contacteu-nos a excursionista.martorell@gmail.com, o bé en l’horari d’atenció al públic, tots els dijous de 21.00 a 22.00h al Pavelló.