Torn per al fascinant Japó en el passi de fotos ViatjAEM del proper dimarts 26

Categories Esports


El ViatjAEM ens porta, aquest proper dimarts 26 de març (21.00h, local de l’AEM al Pavelló Esportiu Municipal), cap al Japó, de la mà de Maria Àngels Tobella. La nostra viatgera ens proposa un recorregut fotogràfic pel país del sol naixent, per viure els contrastos entre la tradició i la modernitat.

Ciutats ultramodernes com Osaka i Tokyo han estat immortalitzades per Tobella, però també el Japó més tradicional, amb el Temple de les Mil Portes, el santuari Heian i molts més, o la ciutat de Kioto.

Alhora, voltarem virtualment pels cuidats parcs i jardins, els espais naturals -que, en molts casos, queden relictes dins les grans ciutats com a béns suprems- i els ‘alps japonesos’, batejats així pels occidentals, a qui els evoquen els paratges de Suïssa.

Les instantànies ens portaran també a reviure tradicions com ara la cerimònia del te i el tarannà més conservador que va palpar Tobella al llarg de la seva estada.

Us esperem a tots i totes a la cita (amb un petit refrigeri inclòs en acabar la projecció), i convidem a socis i no socis amb ànima viatgera a compartir els seus moments de viatge. Només cal contactar amb l’entitat a excursionista.martorell@gmail.com, o bé en l’horari d’atenció al públic, tots els dijous de 21.00 a 22.00h al Pavelló.