‘A mi ritmo’, la nova cançó del productor martorellenc Bruno FM

Categories General

El martorellenc Bruno Navarro, amb nom artístic Bruno FM, estrena el tema A mi ritmo , una cançó de pop que aconsegueix traslladar-nos a una esfera estiuenca on no hi ha pressa, i el bon rotllo supera les preocupacions. Aquest tema és el dotzè que produeix l’artista. Tot i que fa pocs dies que és a YouTube , ja reuneix més de 40.600 visualitzacions.

La primera producció firmada per Bruno FM es va dur a terme l’any 2012. Des d’aleshores ha anat publicant pràcticament una cançó cada any, alguna de les quals s’han inclòs en recopilatoris reconeguts com Caribe Mix . Això sí, tal com explica Bruno Navarro, la forma de llançar al mercat els temes ha variat des dels seus inicis: “Les primeres produccions les vaig publicar sota un segell discogràfic, però actualment, amb la facilitat d’internet, he decidit autopublicar-la. Aquesta cançó la vaig escriure fa aproximadament dos mesos, i ha estat autoeditada i registrada a la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) per mi mateix, sota una distribuïdora independent”.

Bruno Navarro, productor musical

Bruno afirma que la seva producció musical no és molt nombrosa perquè “fer cançons és un hobby , jo em dedico 100% a la producció i locució de publicitat”. Així, amb Ràdio Martorell té un vincle especial perquè hi va començar a col·laborar fa molts anys, “abans de fer el salt professional a Los 40, i a Europa FM. A més, estic molt content de continuar participant-hi, juntament amb la meva sòcia Celia Lucía López, en un projecte propi, el programa Descubre Top Playlist , que sona a Llatinoamèrica i a diferents ràdios d’Espanya, entre les quals es troba Ràdio Martorell”.

Bruno Navarro, productor musical

A mi ritmo de Bruno FM ja es pot escoltar a totes les plataformes musicals en línia com són Spotify , Apple Music, Amazon Music, Deezer, i YouTube, i també a totes les botigues digitals.

Font: ‘A mi ritmo’, la nova cançó del productor martorellenc Bruno FM