Accident de trànsit contra l’aparador d’una botiga a la rambla de Les Bòbiles sense cap ferit

Categories General

Un vehicle es va encastar, cap a les 03.00h de la matinada d’ahir, contra els aparadors de l’Òptica Universitària de la rambla de Les Bòbiles. Segons la Policia Local de Martorell, es tracta d’un accident de trànsit i no s’hi ha hagut de lamentar cap ferit.

El cotxe circulava a gran velocitat per la carretera de Piera i en fer la rotonda de la plaça del Vi va perdre el control, saltant la rambla de Les Bòbiles i encastant-se dins l’establiment comercial.

El conductor, que va donar negatiu en el control d’alcohol i drogues, va ser denunciat per la Policia Local per conducció temerària. Ell i un segon ocupant van poder ser identificats, mentre que els altres dos passatgers van sortir corrents i estan en procés d’identificació.

El vidre de l’aparador de l’Òptica Universitària va quedar destrossat, així com part del mobiliari interior. Els desperfectes estan en tràmit de peritatge.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una patrulla d’agents locals, tres de Mossos d’Esquadra, ja que en un primer moment es va creure que podia tractar-se d’un robatori, una unitat de Bombers de Martorell i una del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Font: Accident de trànsit contra l’aparador d’una botiga a la rambla de Les Bòbiles sense cap ferit