Acció Petits Músics aquest divendres, avantsala de la Festa de la Música

Categories General

La Regidoria de Cultura organitza la Festa de la Música , del 17 al 22 de juny, amb motiu del Dia Internacional de la Música, que es commemora el 21 de juny. Com a avantsala de la festa, aquest divendres 3 de juny, tindrà lloc a la plaça de Les Cultures l’Acció Petits Músics, a les 18.30h, amb els Ateliers de Música i DJ n’Kids.

L’Acció Petits Músics ens durà una exhibició dels diferents alumnes dels Ateliers de Música, com a presentació de la Festa de la Música i com a acció comunitària del projecte ateliers culturals. Una proposta que exposa l’univers musical dels infants contraposat amb la pràctica artística de la música que fan els infants a les escoles en horari extraescolar.

A continuació, es gaudirà de l’espectacle familiar DJ n’Kids de Pablo Events. Un DJ estrafolari, que perd els papers i els discos, que no sap punxar. Però la seva improvisació i saber fer crearà un espectacle amb gags divertits, perquè grans i petits gaudeixin ballant i cantant, explica Pablo Picón, responsable de l’espectacle.

Pablo Picón, responsable DJ n’Kids

L’Acció Petits Músics escalfarà motors per a la Festa de la Música, que es desenvoluparà entre el 17 i el 22 de juny, amb concerts i activitats relacionades amb la música per a totes les edats i gustos.

Divendres 17 de juny, a les 18.15h, la Biblioteca Martorell acollirà la presentació del llibre Contes catalans d’avui i de sempre . Un recopilatori de relats tradicionals convertits en contemporanis per un dels cantautors catalans més estimats: en Cesk Freixas.

A les, 20.00h, a la plaça de Les Cultures es farà el pregó de la Festa de la Música a càrrec d’Anna Roig, cantant i professora de l’Escola Municipal de Música de Martorell. A les 20.15h, Jam session d’estiu, una bona manera de compartir música, buscant l’espontaneïtat dels intèrprets i com a banc de proves dels músics de l’Escola de Música de Martorell i tot aquell que s’hi vulgui presentar.

L’Escenari Secret Musical es farà, a les 21.00h, des de la plaça de Les Cultures. Una activitat sorpresa, gratuïta i adreçada a un grup reduït d’espectadors, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. A més de reivindicar espais no habituals del municipi per a la difusió artística, permet donar a conèixer formats escènics i musicals no habituals a la temporada regular. Reserva de places a entrades.martorell.cat .

A partir de les 22.00h, Pianobar per als amant de la música i el bon beure. Podreu cantar al voltant del piano, amb música de sempre amb swing, bossa nova, blues, jazz o rhythm & blues mentre us serveixen tot tipus de còctels.

Dissabte 18 de juny, de 10.00 a 13.00h, es gaudirà de la sessió musical de DJ Like al mercat setmanal de Buenos Aires. A les 20.00h, a la plaça de Les Cultures, actuació de Gabriel Kazz amb Change the World , Sonora amb Los Saboteadors i Lildami amb Viatge en espiral. La nit la clourà una nova sessió de Dj Like.

Diumenge 19 de juny, a les 12.00h, els jardins d’Apel·les Mestres acolliran Folkids amb Pep López i Sopars de Duro. Ball folk de participació directa amb el públic familiar i els infants. Col·labora La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil.

A l’Auditori Joan Cererols, a les 19.00h, concert de la Coral Ars Nova que ens presentarà Cançons d’Amor i de Pau . I a les 19.00h, a la Nau 2, el millor del pop dels anys 80 i 90 es barreja amb èxits internacionals i les millors cançons de l’estiu a El Musical dels 80s i 90s. Venda d’entrades al web entrades.martorell.cat .

A l’Auditori Joan Cererols, dilluns 20 de juny, a les 18.15h, hi haurà un concert de conjunts instrumentals, combo de veus i Big Band de l’Escola de Música. I a partir de les 20.00h, a la plaça de Les Cultures concert de combos.

També a l’Auditori, dimarts 21 de juny, a les 17.30h, es farà la cantata El follet valent amb els alumnes de Sensibilització de l’Escola Municipal de Música, que ens explicaran aquest bonic conte musical. I a les 18.30h, serà el torn dels conjunts instrumentals, orquestra i banda.

Com a cloenda, dimecres 22 de juny, a les 18.15h, s’oferirà a l’Auditori Joan Cererols una mostra dels diversos conjunts instrumentals, cor d’adults i combos de l’Escola Municipal de Música.

Font: Acció Petits Músics aquest divendres, avantsala de la Festa de la Música