Actives les inscripcions per participar a la 29a Marxa de la Primavera

Categories General

La Regidoria d’Esports ha obert les inscripcions per participar a la 29a Marxa de la Primavera, que tindrà lloc diumenge 27 de març. La cita combina l’esport, el lleure i el redescobriment del paratge natural. Com en anteriors edicions, hi haurà l’opció de realitzar el recorregut amb bastons de marxa nòrdica – prèvia inscripció – i es gaudirà d’una zona d’aventura a les Roques del Matauet.

Tant caminants com marxadors, sortiran del Pavelló Esportiu Municipal a la mateixa hora i faran exactament els mateixos recorreguts. La sortida, però, si es farà en dues franges diferents per evitar així aglomeracions entre els dos grups participants. L’activitat de Marxa Nòrdica, a més, serà guiada per monitors del PMSAPM.

Dins de les activitats propostes pels participants, podrem trobar un raid d’aventura dins les Roques d’en Mateuet, en un circuit amb diferents proves d’habilitat, força i equilibri, com son el pont tibetà, la xarxa d’aranya o les grimpades per cordes passant per forats entre les roques. Aquesta activitat està recomanada a partir de 3 anys.

També hi haurà una activitat d’orientació, amb un circuit circular de 2’5 km de recorregut amb sortida i arribada en Quatre Camins. El circuit, a més, constarà de vuit balises amagades que els participants hauran de trobar i segellar correctament al mapa.

Per últim, podrem trobar un itinerari circular i guiat a la Serra de les Torretes i de l’Ataix, amb places limitades, i que permetrà descobrir i conèixer el patrimoni arqueològic de la zona. Hi haurà també una activitat de plantada d’arbres per ajudar a reforestar la zona Quatre camins cremada a l’incendi d’aquest estiu, comenta el regidor d’Esports, Gerard Mimó.

Gerard Mimó, regidor d’Esports

Les inscripcions a la 29a Marxa de Primavera es poden fer a qualsevol de les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), lliurant el full d’inscripció, o bé per Internet a través del següent enllaç .

Font: Actives les inscripcions per participar a la 29a Marxa de la Primavera