Adri Sánchez: “La Copa Catalunya és una bona presentació per la nostra afició”

Categories General

El Sala 5 vol continuar somiant. El quadre d’Adri Sánchez jugarà aquest divendres (18.30h) la primera de les semifinals de la Copa Catalunya contra Industrias Santa Coloma, quadre de Divisió d’Honor i tot un històric, al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell. L’objectiu és arribar a una possible final contra el FC Barcelona o el Cerdanyola.

El conjunt, pràcticament nou, entrena des de fa dies per arribar al campionat de Catalunya de la millor manera. De fet, en la primera prova de la pretemporada, els martorellencs van superar al Mataró 2-0. “Les primeres setmanes estan anant molt bé. La gent està molt compromesa. L’única cosa és que l’equip és molt nou i necessitem temps per introduir automatismes. La mentalitat, però, és molt positiva i la gent està molt disposada”, assegurava el tècnic dels locals.

Sobre els rivals, Sánchez creu que ells “mantenen l’estructura de l’any passat, però la il·lusió  també és important. L’equip donarà el màxim per igualar a una plantilla de la màxima categoria. Jugar a casa és un plus, amb la nostra gent, i ens fa molta il·lusió jugar aquestes semifinals. Dit això, no mirem més enllà d’aquest partit”.

Una crida a l’afició

Martorell, localitat que ha viscut grans nits de futbol sala, busca un altre dia de màgia. El fet de ser amfitrió dona esperances: “Seria un bon primer contacte que l’afició vegi el model de joc. Crec que és una bona presentació per la nostra afició”.

Entrades gratuïtes tot el cap de setmana

Les sis entitats ja han repartit, a través de les seves peticions, les entrades a les seves aficions durant aquesta setmana. Amb les entrades restants, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va informar que totes aquelles persones que vulguin presenciar la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de futbol sala hauran d’adquirir les entrades gratuïtes per l’esdeveniment a través d’una carpa que l’LCFS prepararà davant el Pavelló Esportiu Municipal de Martorell.

Serà necessària una entrada per a cada partit. Al seu torn, també es necessitarà una entrada per a cada final, ja que al final de cada partit es buidarà el pavelló. Cada afició tindrà la seva porta d’accés. Els seguidors del Sala 5 Martorell entraran per l’accés B.

Font: Adri Sánchez: “La Copa Catalunya és una bona presentació per la nostra afició”