Adrià Alonso no continuarà a la banqueta del Maderas Sorlí Benicarló

Categories General

El passat dilluns Adrià Alonso va comunicar a la direcció del CB Benicarló que, després de tres temporades i mitja, no continuaria a la banqueta del Maderas Sorlí Benicarló, de LEB Plata. El tècnic martorellenc, que va arribar al club el desembre de 2020, ha decidit posar punt final a la seva vinculació amb l’entitat castellonenca deixant l’equip per tercera temporada consecutiva al play-off d’ascens a la lliga LEB Or, tota una fita històrica a la trajectòria del club.

Adrià Alonso assegura que ha estat una decisió molt complicada, però considera que el seu cicle al CB Benicarló havia acabat: “El que puc aportar aquí i el que penso que el projecte em pot aportar a mi, penso que era el moment de fer aquest pas. A Benicarló estic molt bé, ho tinc pràcticament tot, i el club tenia la intenció que continuéssim junts de la mà. Per mi no ha estat una decisió fàcil, però també penso que s’ha de saber prendre aquestes decisions”.

El martorellenc també ha afegit que “és una decisió valenta i crec que era el moment, sobretot perquè no em podia permetre sortir malament d’aquest projecte. M’està agradant el respecte, l’afecte i l’admiració per totes les parts”.

Adrià Alonso, exentrenador CB Benicarló

El CB Benicarló i Adrià Alonso van començar a parlar del futur del tècnic fa un parell de mesos, però el martorellenc estava centrat en la competició i no volia parlar d’una possible continuïtat, en aquell moment. Alonso, que tenia una clàusula de renovació automàtica en el cas de pujar de categoria, explica que “la meva mentalitat estava a intentar poder ascendir a LEB Or i no volia parlar res de LEB Plata, en aquell moment. La meva primera opció sempre seria Benicarló i crec que hauríem arribat a una entesa, però era el moment de prendre aquesta decisió”.

Adrià Alonso, exentrenador CB Benicarló

Adrià Alonso va arribar al CB Benicarló el desembre del 2020 quan l’equip estava en llocs de descens. Després de la seva arribada, el conjunt castellonenc va finalitzar la lliga regular amb un balanç de 12 victòries i 14 derrotes, a tan sols un partit del play-off. El que va suposar que l’entrenador i el club renovessin el contracte per a les dues properes temporades (1+1). La temporada 2021-2022 va ser històrica: l’equip va quedar segon classificat i va accedir al play-off d’ascens per primera vegada, on va caure eliminat a les semifinals contra el Melilla. A la tercera temporada d’Adrià Alonso a Benicarló, els castellonencs van quedar tercers a la lliga regular i al play-off van perdre a casa contra el Zamora i se’ls hi va escapar la classificació per a les semifinals.

Pel que fa a aquesta temporada, el Maderas Sorlí Benicarló, tot i que va fer un inici perfecte en aconseguir nou victòries consecutives, va anar de més a menys i va finalitzar la lliga regular en sisena posició, amb un balanç de 13 victòries i 13 derrotes. Al primer partit de l’eliminatòria de vuitens de final de play-off, l’equip d’Adrià Alonso va guanyar 65-64 al Zornotza, però a la tornada, disputada a Amorebieta, va caure 94-68 i va quedar eliminat d’aquesta segona fase de competició.

Tot i això, el tècnic martorellenc afirma que aquestes tres temporades i mitja a Benicarló “ha estat una experiència més que positiva perquè jo necessitava, o buscava, un projecte on poder treballar i aquí he pogut fer-ho. El projecte ha crescut molt, quan vaig arribar l’equip estava en posició de descens a Lliga EBA i hem acabat tres temporades consecutives lluitant en el play-off d’ascens a LEB Or. Crec que, a nivell de creixement de projecte, Benicarló està estabilitzat dins d’una lliga molt complicada i crec que entre totes les parts hem fet una feina molt bona. Espero que prenguin les millors decisions a partir d’ara”.

Adrià Alonso, exentrenador CB Benicarló

Parlant de futur, Adrià Alonso afirma que “ara toca tornar a casa i veure que ens porta el bàsquet. Seran setmanes, espero que les mínimes possibles, d’incertesa i espero que em surti alguna cosa. Ara mateix no tinc res i estic obert a escoltar coses que puguin anar sorgint en les properes setmanes”.

Adrià Alonso, exentrenador CB Benicarló

Finalitza l’experiència del martorellenc al Maderas Sorlí Benicarló, de LEB Plata, i deixa l’equip amb un balanç en partits oficials de 60 victòries i 41 derrotes. Demà divendres 26 d’abril, a les 19.30h, tindrà lloc la roda de premsa de comiat d’Adrià Alonso.

The post Adrià Alonso no continuarà a la banqueta del Maderas Sorlí Benicarló appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Adrià Alonso no continuarà a la banqueta del Maderas Sorlí Benicarló