Ajuntament i Bon Preu signen un conveni per afavorir la contractació de persones del municipi al nou supermercat

Categories General

L’Ajuntament de Martorell i el Grup Bon Preu SAU han signat, aquest matí a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, un conveni de col·laboració. L’acord activarà el Servei Local d’Ocupació a gestionar de la seva pròpia borsa l’oferta de les prop de 20 places laborals que generarà l’obertura d’un supermercat d’aquesta empresa a Martorell. L’alcalde, Xavier Fonollosa, el Director de Persones del Grup Bon Preu SAU Albert Aranda i la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, han presidit la signatura.

El conveni tindrà una vigència de quatre anys, i té com a objecte regular la col·laboració entre l’Ajuntament i el Grup Bon Preu SAU. Ho farà en la tasca de facilitar persones de la borsa de treball municipal durant el procés de selecció dels candidats per a l’obertura del nou establiment. També implicarà la cessió de sales i espais durant la selecció i formació del personal.

L’administració municipal donarà suport, assessorament i acompanyament des de l’inici del procés de selecció. De fet, en aquesta línia, l’alcalde Fonollosa ha destacat que “des de l’Ajuntament ja els hem ajudat de manera pro activa en l’intent de trobar els espais que s’escaiguin a la seva oferta comercial i a les possibilitats d’espai”.

La destinació escollida serà la rambla de Les Bòbiles, en el tram comprès entre els carrers de Joan Maragall i de Josep Pla. Per Fonollosa, “la instal·lació del supermercat Bon Preu i d’altres al voltant, a més del Nou Mercat Municipal, donarà més prestància a la rambla de Les Bòbiles com a carrer principal de Martorell des d’un punt de vista del seu ús social”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Quant a la ocupació de la vintena de places laborals, Albert Aranda ha destacat que “volem que sigui gent del territori. Prioritzem que la majoria dels que incorporem siguin de Martorell”. Seran places “de caixers, reposadors i personal de productes frescos: carnissers, peixaters i flequers, que és el punt diferencial del nostre model comercial”.

Aranda aclareix que “sempre oferim llocs de feina fixes des del primer moment” i quant a formació, detalla que “si no tenen experiència els ensenyarem, formarem i acompanyarem. A l’escola de formació els preparem”.

Albert Aranda, director de persones del Grup Bon Preu SAU

La regidora Cadenas ha dit que “per nosaltres és molt important col·laborar en l’ocupació de persones de Martorell, facilitant la formació i la selecció de personal a les nostres instal·lacions. Ens va molt bé tenir aquest feedback amb Bon Preu i amb totes les empreses que venen a dur a terme la seva activitat econòmica aquí”. Aspecte que s’emmarca en l’objectiu de “la millora de la situació socioeconòmica de la població en els aspectes relacionats amb l’ocupació de qualitat de les persones” a través del Servei Local d’Ocupació.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell

El Grup Bon Preu és una empresa familiar catalana del sector de l’alimentació. En la política de recursos humans, apliquen els principis de la Llei d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones, i en tots els processos de selecció es tenen en compte totes les candidatures sense discriminació d’edat ni sexe.

També col·laboren constantment amb institucions i serveis públics per aconseguir la inserció de col·lectius amb dificultats per accedir al món laboral -a dia d’avui, tenen més d’un 2% de persones discapacitades en plantilla-. Com ha explicat Aranda a la sessió, l’establiment aposta per garantir l’atenció al client en qualsevol dels dos idiomes oficials de casa nostra.

The post Ajuntament i Bon Preu signen un conveni per afavorir la contractació de persones del municipi al nou supermercat appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Ajuntament i Bon Preu signen un conveni per afavorir la contractació de persones del municipi al nou supermercat