Alcaldes de l’Arc Metropolità demanen avançar en la millora d’infraestructures viàries i ferroviàries

Categories General

L’alcalde Xavier Fonollosa i representants de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità es van reunir, aquest dijous, amb la Delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, i amb el secretari general d’Infraestructures del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, Xavier Flores. Fonollosa hi va assistir en qualitat de vicepresident de l’Arc Metropolità i acompanyant a la presidenta de l’entitat i alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

Durant la reunió els representants de l’Arc van lliurar a la delegada i al secretari general un document que recull i analitza les infraestructures a la xarxa viària i ferroviària dels municipis. Xavier Flores s’ha compromès a tenir una nova trobada a l’octubre amb els alcaldes de l’àmbit de l’Arc Metropolità per analitzar en quin punt es troba cadascuna de les infraestructures i a que aquestes trobades siguin periòdiques per poder avançar en la millora de la mobilitat dels municipis de l’Arc.

En aquesta reunió els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità han compartit també amb el secretari general d’Infraestructures i la Delegada del Govern el seu suport unànime la construcció de la Ronda Nord.

L’alcaldessa de Sabadell i presidenta de l’Arc Metropolità, Marta Farrés, ha destacat que “el secretari general ens ha traslladat la necessitat de treballar conjuntament amb el territori i, en aquest sentit, l’Arc és un aliat per parlar d’infraestructures viàries i ferroviàries i buscar consensos”. El vicepresident de l’Arc i alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha destacat que “des de l’Arc el que busquem és fer possible els acords per impulsar aquestes infraestructures i poder fer-les realitat”.

Font: Alcaldes de l’Arc Metropolità demanen avançar en la millora d’infraestructures viàries i ferroviàries