Alejandro Rodríguez i Aina Cinca guanyen una 23a cursa de Martorell molt concorreguda

Categories General

La 23a Cursa de Martorell s’ha celebrat aquest matí en un diumenge de fred i vent però el sol ha acompanyat els prop de 600 corredors que han pres part en les quatre proves amb inici i final al carrer Josep Vilar. Alejandro Rodríguez i Aina Cinca, ambdós del club L’Hospitalet Atletisme, se n’han proclamat campions, i han liderat una cursa molt esperada i en què han arribat atletes de clubs d’arreu de Catalunya.

La primera cursa que s’ha corregut aquest matí ha estat la de 5k, amb un circuit que s’ha vist modificat respecte el traçat de l’any passat i que ha fet passar els participants, entre d’altres, per la remodelada Rambla de Pep Ventura, així com barris com els de Buenos Aires, Camí Fondo, Les Bòbiles, El Pla i Torrent de Llops. Alejandro Rodríguez ha marcat un ritme molt alt durant tota la cursa i en gran part del recorregut ha estat sol, sent el líder indiscutible d’aquest any i aturant el cronòmetre en 15’46”, el rècord d’aquesta prova. El podi de la categoria masculina l’han completat Xabier Bastarrica (L’Hospitalet Atletisme) i Erik Wang-bruun (Fondiesteam), que han passat amb uns tempss totals de 16’16” i 16’25”, respectivament.

Alejandro Rodríguez ha explicat que “el circuit està bé i l’any que ve possiblement estaré per aquí, l’organització està molt ben muntada”.

Alejandro Rodríguez, guanyador Cursa Martorell 2022

En la modalitat femenina, la guanyadora ha estat Aina Cinca (18’30”), que ha entrat a meta en la 26a posició de la general, mentre que la segona i tercera classificada han sigut Ariadna Fernández (Ironwill Solideo) i Sandra Maldonado (Fondiesteam), que han acabat la prova en 19’50” i 20’18”, respectivament.

La guanyadora Aina Cinca ha exposat que “el primer quilòmetre ha estat molt dur”, tot i que ha confessat que ha gaudit la prova i la cursa, en general, ha estat molt ben muntada.

Aina Cinca, guanyadora Cursa Martorell 2022

Després de la cursa dels adults s’han celebrat les proves d’infants, que han estat de 1.400 metres per als corredors sub16 i sub14, de 1.050 per als sub12 i sub10 i de 650 per als més petits, els sub8 i sub6. Corredors d’escoles martorellenques, esportistes del Martorell Atlètic Club i també d’altres clubs s’han apropat per participar-hi i tots ells han rebut una medalla com a corredors, així com premis els primers classificats de cada categoria.

 

Font: Alejandro Rodríguez i Aina Cinca guanyen una 23a cursa de Martorell molt concorreguda