Alteracions en el recorregut del bus aquest cap de setmana pels actes de la Fira

Categories General

La celebració de diversos actes de Fira de Primavera els propers divendres, dissabte i diumenge provocaran talls en la circulació rodada i la conseqüent modificació en el trajecte de les línies d’autobús urbà. Divendres 3 i dissabte 4, es tallarà el carrer de Josep Vilar i les línies L1 i L2 tot el dia. Diumenge, l’alteració es produirà a la tarda en el recorregut L64 per talls a les avingudes de Fèlix Duran i Mancomunitats Comarcals, i als carrers del Doctor Trueta, Corbera i Esparreguera.

Quant al tall al carrer de Josep Vilar de divendres i dissabte, aquest es produirà des del carrer de Francesc Carmona -a l’alçada del Pavelló Esportiu de Can Cases- i fins a la plaça de Frederic Duran. Els vehicles que es vulguin desplaçar entre aquests dos punts hauran de fer un recorregut alternatiu per l’avinguda Comte Llobregat i la plaça de Joan Serrats.

Els autobusos de les línies L1 i L2 faran la parada habitual al costat del Pavelló i a partir d’aquest punt es desviaran cap al carrer de Sant Sebastià i l’avinguda de Can Cases, continuant per l’avinguda Comte de Llobregat, la plaça de Joan Serrats i el passeig de Torrent de Llops fins arribar a la plaça de Frederic Duran, on reprendran el recorregut habitual per l’avinguda de Francesc Riera.Diumenge, el tall a la circulació motoritzada es concretarà de 17.30 a 23.00h als barris de Buenos Aires i el Camí Fondo. Les vies tallades seran les avingudes de Fèlix Duran i Mancomunitats Comarcals, i els carrers del Doctor Trueta, Corbera i Esparreguera. Aquest fet obligarà a un itinerari alternatiu als vehicles i a la línia d’autobús L64.

Els autobusos que circulin des de l’avinguda Pau Claris i el Pavelló Esportiu Municipal en sentit Hospital veuran barrat el pas a l’alçada de la plaça de Lluís Rigalt. En aquesta rotonda, hauran de girar a la dreta cap a la plaça de la Rosa dels Vents (hi haurà una parada provisional en aquest punt, a la vorera del conjunt de vivendes de la Guàrdia Civil), girarà cap al Passeig Catalunya i arribarà a la rotonda que conflueix amb el carrer del Doctor Trueta (hi haurà una segona parada provisional a la confluència entre el passeig de Catalunya i el carrer de Lluís de Requesens).

Els autobusos giraran cap al carrer del Doctor Trueta per reprendre el recorregut habitual en direcció La Vila. Al final del carrer, giraran a l’esquerra per incorporar-se a l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals, via on es mantindran activades les dues parades -a l’alçada de la comissaria dels Mossos d’Esquadra i del Col·legi Vicente Aleixandre-. Seguidament, els autobusos giraran a l’esquerra per l’avinguda de Fèlix Duran i fins la plaça de Lluís Rigalt, des d’on retornaran cap a l’avinguda de Pau Claris.

The post Alteracions en el recorregut del bus aquest cap de setmana pels actes de la Fira appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Alteracions en el recorregut del bus aquest cap de setmana pels actes de la Fira