Antoniu Roca debuta en partit oficial amb el primer equip del RCDE

Categories General

Ahir divendres va ser un dia inoblidable per al futbolista martorellenc Antoniu Roca, jugador de la cantera del Reial Club Deportiu Espanyol (RCDE). El jove, format a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, va debutar en partit oficial amb el primer equip al Ciutat de València contra el Llevant, a qui els blanc-i-blaus van guanyar 1-4. Dos doblets de Melamed i Puado els permetien tombar els valencians en un partit força complet.

Antoniu Roca afirmava a la premsa, en la zona mixta del Ciutat de València, sentir “una alegria immensa, qualsevol nen el que vol quan comença a jugar el somni que té és arribar al futbol professional i avui l’he aconseguit”.

A més, a les seves xarxes socials compartia: “El dia que sempre recordaré. Des de ben petit aquest somni era aquí i avui s’ha fet realitat. Vull agrair a totes les persones que m’han donat suport i m’han ajudat a créixer fins a arribar a aquest moment. Molt content per debutar amb el primer equip del RCDE i de la victòria. A continuar treballant per a aprofitar totes les oportunitats”.

L’Espanyol i Antoniu Roca van arribar l’any passat a un acord per ampliar la seva relació contractual, tot renovant-la fins a 2024 més un any opcional. El jugador martorellenc va arribar al Club l’estiu de 2019 per ingressar al Juvenil B. Ha jugat la seva etapa de juvenil a l’Espanyol i la temporada passada era la seva primera al filial.

Font: Antoniu Roca debuta en partit oficial amb el primer equip del RCDE