Aquest cap de setmana ‘Tornada a l’escola solidària’ de Carrefour i Creu Roja

Categories General

Arrenca la 14a edició de la campanya ‘Tornada a l’escola solidaria’ de la Fundació Carrefour i Creu Roja. És un dels seus programes socials històrics a favor de la infància en situació de vulnerabilitat, que aquest any es durà a terme entre el 2 i 3 de setembre. Carrefour Martorell (carretera Nacional-II, 588) participa de la iniciativa perquè tots els nens i nenes puguin tenir les mateixes oportunitats.

Griselda Sanahuja, referent tècnica de Creu Roja Baix Llobregat Nord, explica que “hi participarà una dotzena de voluntaris de l’entitat en la recollida de material, als quals se’n sumaran més en l’empaquetament i el repartiment posteriors”. Els voluntaris hi seran de 10.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h.

Griselda Sanahuja, referent Creu Roja Baix Nord

“Les persones que vulguin ajudar poden compartir aquesta campanya amb el seu entorn i a les seves xarxes socials, venir a Carrefour i comprar material escolar, o portar-lo a la nostra oficina en horari de matí”, especifica Sanahuja.

Griselda Sanahuja, referent Creu Roja Baix Nord

La referent tècnica de Creu Roja Baix Llobregat comenta que la intenció és que “tots els infants puguin fer un inici de curs de la mateixa manera. Que tots els nens i nenes que comencen l’escola la setmana vinent tinguin tot el material a punt, ja que no totes les famílies se’n poden fer càrrec”.

A més, Sanahuja agraeix a la Fundació Carrefour “per donar-nos aquest espai per fer la recollida i per la donació de 500 euros en material escolar que farà a la nostra oficina del Baix Llobregat Nord”.

Griselda Sanahuja, referent Creu Roja Baix Nord

En total, Carrefour donarà 100.00 euros arreu de l’Estat. Recursos amb els que estima poder donar conertura a les necessitats en aquesta matèria a milers de nens i nenes en situació de vulnerabilitat. Un punt de partida al qual se sumaran les aportacions que faci la ciutadania en el marc de la campanya.

Font: Aquest cap de setmana ‘Tornada a l’escola solidària’ de Carrefour i Creu Roja