Arnau Cortijo, pilar en la victòria del Bàsquet Manresa a la Micopa Endesa

Categories General

El martorellenc Arnau Cortijo va ser un pilar fonamental en la victòria del Bàsquet Manresa davant el Casademont Saragossa, aquest dimecres passat a la Minicopa Endesa Tarragona, celebrada del 6 al 8 de desembre al Palau d’Esports de Tarragona. L’aler pivot va aportar 28 punts i 11 rebots, a més d’aconseguir la cistella clau de la remuntada.

L’equip dirigit per Josep Santasusana va començar el partit a remolc del Casademont Saragossa. Quan quedaven sis minuts per al descans perdia 14-34 i al descans el resultat ja era de 32-41, encara a favor dels aragonesos. Al minut 30 el marcador estava 57-67 i els bagencs no aconseguien atrapar els saragossans que van entrar als darrers dos minuts amb vuit punts a favor (82-90).

Quan restaven 50 segons, Arnau Cortijo posava l’electrònic 91-92. Després de l’atac del Casademont Saragossa, Jan López fallava dos tirs lliures però la pilota va afavorir els manresans i Cortijo va aprofita-ho (93-92). L’equip bagenc sumava la seva primera victòria a la Minicopa amb el martorellenc Arnau Cortijo com a màxim anotador amb 28 punts.

El Manresa és un dels quatre primers classificats per a la fase final d’aquesta competició, que es jugarà al febrer de 2024 a Màlaga. Els altres equips finalistes són el Barça, el Joventut de Badalona i el València Basket, que junt amb l’equip de Cortijo van acabar primers dels seus grups respectius i s’uneixen al Real Madrid, vigent campió, i Unicaja Málaga, amfitrió.

The post Arnau Cortijo, pilar en la victòria del Bàsquet Manresa a la Micopa Endesa appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Arnau Cortijo, pilar en la victòria del Bàsquet Manresa a la Micopa Endesa