Arnau Miret estrena categoria en el seu tercer Campionat d’Espanya consecutiu

Categories General

El martorellenc Arnau Miret (2004) se cita amb un nou Campionat d’Espanya, en aquest cas a pista coberta, i en la prova de salt d’alçada. El martorellenc, que s’hi ha classificat amb un salt d’1’84m, disputarà la seva primera gran prova d’aquesta temporada al Velòdrom Lluís Puig de València, on hi viatjarà aquest divendres amb el seu entrenador, Marcos Carrera.

Aquest curs, Miret torna a un estatal i ho farà amb dues novetats: per una banda, sense haver competit en el Campionat de Catalunya, a causa d’incompatibilitats acadèmiques. De l’altra, estrenant categoria, la u18, un canvi que no ha acusat en excés en la seva preparació per a l’estatal.

La pista coberta de Sabadell el va veure saltar l’1’84m i aconseguir el bitllet per a l’estatal en l’últim control dels que hi havia previstos. Miret va superar el llistó de l’1’84m i tot i que va provar sort a l’1’87m, va quedar-se amb el primer salt.

Miret explica que en el salt per ser a València va centrar-se en els aspectes tècnics i creu que va saber aprofitar el que per a ell era l’última oportunitat per ser a l’estatal.

Arnau Miret, atleta Martorell Atlètic Club

Amb el tercer estatal consecutiu a sobre, Miret ja és un habitual dels campionats d’Espanya. En aquest sentit, reconeix que l’experiència prèvia que té li servirà per controlar el que passi a la pista.

Arnau Miret, atleta Martorell Atlètic Club

Després d’aquesta prova, Miret tancarà la temporada de pista coberta i engegarà amb l’aire lliure per intentar repetir la seva presència en l’estatal de final de curs.

Font: Arnau Miret estrena categoria en el seu tercer Campionat d’Espanya consecutiu