Artesania, col·leccionisme i objectes de segona mà, la matinal de diumenge al Mercabros

Categories General

Aquest diumenge 14 d’abril, el barri de Can Bros torna a celebrar el Mercabros. Aquesta activitat, organitzada per l’Associació de Veïns de Can Bros, porta fins a la plaça del Llobregat un mercat de segona mà, de col·leccionisme i d’artesania al llarg de tot el matí, des de les 10.00 i fins a les 14.00h. L’organització també posa a disposició dels visitants un servei de bar i una botifarrada.

Torna el Mercabros, que és previst que en aquesta edició porti fins al cor del barri rural de Can Bros un total de 35 parades, distribuïdes al llarg del carrer Elias i la plaça del Llobregat. Conxita Garrigó, presidenta de l’AVV, detalla que “portaran objectes d’artesania fets amb la fusta, manualitats de roba, macramé, sabons i espelmes naturals, roba de segona mà, mobles, estris de segona mà, llibres i còmics i quadres, entre d’altres”.

Conxita Garrigó, presidenta de l’AV Can Bros

Cada cop el Mercabros ha anat creixent i té més impacte fora dels límits de Martorell. No en va, explica la presidenta que “vindran paradistes des de Barcelona, Masquefa, Sabadell, l’Hospitalet de Llobregat i d’Esparreguera, entre d’altres llocs”. De la mateixa manera, s’espera que l’afluència de públic també sigui d’arreu.

En paral·lel, per a tots els visitants del Mercabros, s’oferirà un servei de bar i botifarrada, des de les 10.00h i fins les 14.00h.

Garrigó convida tothom “a passar un diumenge distret, amb caliu familiar i amb un reclam com el Mercabros que serveix per a conèixer un barri amb molta història a Martorell”.

The post Artesania, col·leccionisme i objectes de segona mà, la matinal de diumenge al Mercabros appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Artesania, col·leccionisme i objectes de segona mà, la matinal de diumenge al Mercabros