Artistes Plàstics presenta divendres el projecte ‘L’Artista Invisible’ a Ca l’Oller

Categories General

L’associació Artistes Plàstics de Martorell presenta L’Artista Invisible , una exposició. I un joc. I una dinàmica entre les artistes residents a Ca l’Oller. Tot plegat el proper divendres 30 de juny, de 19.00 a 22.00h, en una festa inauguració oberta a tothom.

La versió artística de l’amic invisible presenta més de 50 obres, l’una inspirada en l’anterior, a partir de 8 obres inicials amb el tema comú “sortida”. Amb aquesta dinàmica, les artistes de l’entitat han estat tot el 2022 creant, mes a mes, una peça artística per a aquesta exposició col·lectiva. L’entitat convida tothom a jugar amb els seus integrants a seguir la pista a les obres i a descobrir l’artista invisible.

A la mostra hi ha obres de Pili Pico (Mandarines Atelier), David Pérez (Sibux), Conxi Rubio (La Liebre Lenta), Esther Brugués, Kun Vallespín (Alma Silvestre), Arantxa Pardo, Mho Dueñas i Montse Carafí (Bola de Fang). Per acompanyar la inauguració hi haurà musica ambient i servei de barra al pati de Ca l’Oller.

Per a més informació sobre l’esdeveniment es pot contactar amb l’entitat a través del correu aplasticsmartorell@gmail.com i del telèfon 610 99 81 47 (Sibux).

Font: Artistes Plàstics presenta divendres el projecte ‘L’Artista Invisible’ a Ca l’Oller