Bàsquet i futbol sala, menú esportiu per a la tarda de dissabte al Pavelló

Categories General

El cap de setmana esportiu tindrà el focus posat al Pavelló Esportiu Municipal, que dissabte acull un doble esdeveniment. A les 18.00h, el primer equip del Club Bàsquet Martorell debuta a casa al sotsgrup C-2 de Lliga EBA davant el Belsué Seguros El Olivar de Zaragoza. Dues hores més tard, el Sala 5 Martorell s’enfrontarà al FS Ripollet en el mateix escenari, amb l’objectiu d’ampliar a tres el número de partits consecutius amb victòria.

El Club Bàsquet Martorell va debutar a la lliga el passat cap de setmana amb un treballat triomf a la pista del SESE (64-72) . Ara, els de Toni Olivares volen debutar al Pavelló sumant la segona victòria al torneig de la regularitat. Tota la plantilla està a la disposició del preparador, un cop superades satisfactòriament les proves d’antígens realitzades aquest dijous.

Olivares reconeix que “no coneixem massa coses dels equips aragonesos i, per tant, hi ha un factor sorpresa important”.

Toni Olivares, entrenador del CB Martorell

L’entrenador de l’equip blau considera que la clau de l’èxit “passa per fer una bona defensa i mantenir-se al voltant de la mitjana de 62 punts encaixats per partit”.

Toni Olivares, entrenador del CB Martorell

El Olivar arriba a la cita com a cuer, després d’encadenar dues derrotes en sengles partits: 79-65 en l’estrena a Salou, i un contundent 58-88 al seu pavelló davant l’Esparreguera.

D’altra banda, el Sala 5 Martorell vol continuar amb la bona dinàmica de resultats, que han portat els vermells a golejar 8-1 a la Unión Santa Coloma i 1-11 el cuer Arenys de Munt. Ara toca rebre el Ripollet FS, vuitè la taula -antepenúltim- amb 4 punts. Malgrat la posició dels vallesans, l’entrenador martorellenc, Víctor González, fa una advertència a no refiar-se: “Han perdut uns quants partits de manera molt ajustada, han competit quasi tots els partits i sovint han perdut d’un gol. Tenen jugadors amb experiència a la categoria i juguen bé de 4”.

Víctor González, entrenador del Sala 5 Martorell

A la convocatòria serà dubte fins a darrera hora Sergio Arriero, que està sortint d’una lesió al genoll. Josep Coca és baixa segura per una lesió al peronè que el mantindrà fora de l’activitat uns 3 mesos. El míster Víctor González reconeix que l’equip ha agafat el to de la competició i ha sabut canviar el xip després de l’èxit a la Copa: “En setmanes en les que hem jugat lliga i copa ho hem notat i ens ha afectat. Costa a nivell psicològic afrontar-ho, perquè els jugadors estan vivint moments d’eufòria molt gran. Però ara estan centrats en la lliga, i ho demostren els darrers resultats”.

Víctor González, entrenador del Sala 5 Martorell

Per l’entrenador martorellenc és cabdal sumar els tres punts per seguir escalant posicions del seu sotsgrup 3A de Segona B , consolidar-se entre les quatre primeres posicions i sumar el màxim de punts possible en aquesta primera fase.

Font: Bàsquet i futbol sala, menú esportiu per a la tarda de dissabte al Pavelló