‘Benvingut estiu a l’estil Punt Nord’, oferta de lleure pels més joves

Categories General

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Martorell organitza diverses activitats durant els mesos de juny i juliol, sota el lema ‘Benvingut estiu a l’estil Punt Nord ‘. Una àmplia oferta de lleure adreçada a adolescents i joves, d’entre 12 i 29 anys, que es duran a terme a l’Espai Jove Punt Nord, situat al Centre Cultural de Martorell.

El tècnic de Joventut, Manolo Cortés, explica que “les activitats que tenim programades són un taller de cuina d’estiu, un de dansa urbana, un torneig de ping pong, una activitat de karaoke i micròfon obert, i un taller de fotografia creativa, dut a terme per David Pérez (Sibux), un martorellenc amb molt de renom en aquest àmbit. També farem un Scape Room, i un taller de Tik Tok i xarxes socials”.

Per participar en aquestes activitats “és necessari tenir el carnet jove, que és gratuït, ofereix molts avantatges durant l’any, i es pot fer a l’Espai Jove del Centre Cultural”. “Per formar part de totes les activitats, podeu inscriure-us al web patronatmartorell.cat. Això sí, els menors de 18 anys cal que reompliu el formulari del web amb les dades dels vostres pares”, especifica Cortés.

Manolo Cortés, tècnic del departament de Joventut

A més, tots els nascuts durant l’1 de gener del 2007 i el 31 de desembre del 2008, és a dir, tots aquells qui estiguin cursant tercer i quart de l’ESO, poden accedir a l’activitat ‘Club, Esport i Lleure’. Aquest taller segueix la metodologia d’aprenentatge i servei amb la filosofia de l’Educa 360 i es durà a terme cada matí de juliol, de 10.00h a 13.00h, a l’Espai Jove Punt Nord. Podeu fer les vostres inscripcions a la web del Patronat.

Manolo Cortés, tècnic del departament de Joventut

Per poder participar en aquestes activitats cal tenir el Carnet Jove, que es pot aconseguir de forma gratuïta a l’Espai Jove Punt Nord.

Font: ‘Benvingut estiu a l’estil Punt Nord’, oferta de lleure pels més joves