‘Cafè Literari’, un espai obert als martorellencs aficionats a l’escriptura

Categories General

Neix el ‘Cafè Literari’, un espai de trobada col·laboratiu pels martorellencs aficionats a l’escriptura, en què l’objectiu és compartir temps i idees per després escriure sobre un tema escollit, i posar en comú les creacions. El projecte és obert a tothom qui tingui interès i té lloc a la Torre de les Hores (carrer de Josep Anselm Clavé, 3), els dimecres quinzenalment, a les 18.00h. A partir de gener, però, el lloc de trobada passarà a ser la Biblioteca Francesc Pujols en els mateixos horaris. Per formar-hi part podeu enviar un correu a cafeliterarimartorell@gmail.com.

Puri Massa, membre del ‘Cafè Literari’, la idea surt l’any 2021 quan el professor d’escriptura Martí Garcia va explicar que a Sant Sadurní d’Anoia ja existia un club d’escriptors que es reunien habitualment. “Em va agradar molt la idea i llavors, un any després, durant el Taller d’Escriptura del Jordi Llavina que es va celebrar aquí a Martorell, vaig proposar la idea de tirar endavant un grup d’escriptors propi al municipi, al qual es van anar afegint membres”.

“A les tertúlies que fem, suggerim els temes sobre els quals escriurem, i per qui no pot assistir-hi, tenim un grup de WhatsApp. Ens deixem 15 dies per poder treballar el tema, i després el compartim en una carpeta comuna al Drive del Cafè Literari, un espai electrònic comú per tots els membres”, afirma Massa.

Puri Massa, membre del ‘Cafè Literari’

“L’objectiu de tot plegat és que gent que escriu, es trobi i parli. A partir del que es parla, es trau un tema i després es desenvolupa a través de l’escriptura. Es tracta de gaudir de la conversa i mirar d’enriquir-la cada cop més amb les aportacions dels diferents membres”, explica Quim Parera, també participant del ‘Cafè Literari’.

Quim Parera, participant del ‘Cafè Literari’

Puri Massa recorda que aquest projecte es va engegar a l’abril i tot i que actualment el punt de reunió és la Torre de les Hores, “a partir del gener, ens traslladarem a la Biblioteca, on ens podreu trobar cada dos dimecres, a les 18.00h”.

Puri Massa, membre del ‘Cafè Literari’

Si es vol passar una bona estona de socialització i cultura al voltant de l’escriptura, el ‘Cafè Literari’ és una bona opció.

The post ‘Cafè Literari’, un espai obert als martorellencs aficionats a l’escriptura appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: ‘Cafè Literari’, un espai obert als martorellencs aficionats a l’escriptura