Campanades a la plaça de les Hores i Festa RAC105 a la Nau 2 per acomiadar 2022

Categories General

Martorell acomiadarà 2022 amb una súper festa de Cap d’Any, a partir de les 01.00h de la matinada, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. Comptarà amb els discjòqueis i locutors de l’emissora musical RAC105, Ernest Codina i Arnau Molet, cotilló, sorpreses, foc fred i els millors èxits del moment.

L’alcalde Xavier Fonollosa diu que és una festa especialment pensada per als joves de Martorell, perquè aquella nit tinguin oferta d’oci nocturn de qualitat ben prop de casa, però hi pot entrar qualsevol a partir dels 16 anys.

Aquells joves de Martorell que tinguin o es facin el Carnet Jove del Patronat Municipal de Serveis a les Persones de Martorell (PMSAPM) podran adquirir una entrada gratuïta, recorda el batlle.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Per fer-se el Carnet Jove, només han d’apropar-se a la planta baixa del Centre Cultural i allà els hi gestionaran. Un cop s’inscriguin, rebran per mail el seu usuari i contrasenya i les instruccions per adquirir aquesta entrada gratuïta. Pels qui no tinguin el carnet l’entrada serà de 10 euros amb consumició i la podran adquirir al portal entrades.martorell.cat.

Prèviament a la festa, a les 23.30h, es faran les campanades a la plaça de Les Hores. La proposta ja és tota una tradició local que comptarà amb l’animació musical de l’empresa Pablo Events amb el discjòquei Edu-du, qui punxarà temes d’ara i sempre.

Pablo Picón, responsable Pablo Events

L’any 1987, la família Fora-Artiaga va menjar-se el raïm de Cap d’Any amb les 12 campanades del rellotge de la plaça de les Hores, emulant la Puerta del Sol de Madrid o la plaça Sant Jaume de Barcelona. Des d’aleshores, cada any són més els martorellencs que surten al carrer i es troben en aquest indret per acomiadar l’any plegats.

Font: Campanades a la plaça de les Hores i Festa RAC105 a la Nau 2 per acomiadar 2022