Campionats d’alt voltatge per a 10 nedadors del CN Martorell

Categories General

El Club Natació Martorell es troba immers en un període replet de campionats d’abast català i estatal on hi estan participant alguns dels seus nedadors. Durant el mes de juny ja se n’han disputat dos i en les setmanes de juliol n’arribaran més abans de marxar de vacances.

Els que ja han entrat en escena són Joan Reynes i Martí Ezcurra. Des de dijous 30 de juny i fins dilluns 4 de juliol prendran part al Campionat de Catalunya Júnior a Mataró. Reynes ja ha debutat amb una quinzena posició als 200m braça i fins el 3 de juliol participarà en cinc proves més: 50m i 100m braça, 200m i 400m estils i 100m papallona. Ezcurra competirà en les modalitats de 50m braça, 50m papallona i 100m lliures. Més endavant, del 7 al 10 de juliol, serà el torn dels nedadors de la categoria infantil, Alba Juy i Arnau Sáenz de Pablo. Tots dos provaran sort a la màxima competició catalana que tindrà lloc a Tarragona.

Els estatals, amb tres martorellencs

Després dels tornejos catalans arribaran els Campionats d’Espanya. Del 14 al 16 de juliol, Mario López viatjarà a Jaén per disputar el de la categoria aleví en les proves de 100m papallona i 100m lliures. Finalment, del 20 al 24 del mateix mes, Martí Ezcurra i Joan Reynes participaran al campionat Júnior i Absolut a Sabadell i tancaran, d’aquesta manera, el curs pel Club Natació Martorell.

Els qui ja han provat sort han estat cinc nedadors de la categoria aleví, que van estrenar el mes de juny amb la seva participació al Campionat de Catalunya. Mario López va ser un dels més destacats, ja que va assolir uns resultats que li han valgut ser a l’estatal. Héctor Sierra, per la seva banda, va finalitzar quart als 100 metres papallona i es va quedar ben a prop del podi.

En la categoria benjamí i prebenjamí, el passat cap de setmana va ser el torn de la Final Territorial. En la Final G, Mateu Sáenz de Pablo va guanyar la prova de 50m braça i Damián Cápita va acabar segon als 200m lliures.

Font: Campionats d’alt voltatge per a 10 nedadors del CN Martorell