Can Bros aprofita l’arribada de la revetlla de Sant Joan per fer festa grossa

Categories General

El barri rural de Can Bros està de festa coincidint amb l’onomàstica del seu patró, Sant Joan. L’Associació de Veïns de Can Bros, encarregada d’organitzar l’esdeveniment, ha previst dues grans celebracions per al divendres 23 i dissabte 24 de juny: una revetlla amb botifarrada i concert, i una sardinada, respectivament.

L’organització manté el mateix format festiu de l’any passat, que es concentra en dos dies i sempre al voltant del mateix punt central: la plaça del Llobregat. Així, en aquest espai, el divendres 23 a partir de les 21.00h “hi haurà una botifarrada popular per a la que hem previst que vinguin unes 200 persones”, comenta la presidenta de l’AV, Teresa Gallofré.

Seguidament, serà temps de revetlla i de concert. “Primer amb l’actuació de Baratos, un grup que està molt vinculat al nostre barri, i després, amb la DJ Turbina, que ens oferirà música ballable per a tothom i moltíssima marxa fins a les 5 de la matinada”.

Teresa Gallofré, presidenta de l’AV Can Bros

Gallofré explica que a la mateixa plaça hi haurà servei de bar: “Farem entrepans de botifarra, de llom i d’escalivada i servirem begudes”.

Dissabte 24, a partir de les 20.00h, començarà la sardinada popular. Gallofré demana a tothom qui hi vulgui anar que faci reserva prèvia “trucant o enviant un WhatsApp als telèfons 605 06 09 69 i el 687 71 36 49, ja que la reserva de les sardines s’ha de fer amb força antel·lació”.

Teresa Gallofré, presidenta de l’AV Can Bros

La presidenta de l’associació veïnal anima “a venir a veure’ns i a gaudir de les activitats d’aquest mini barri de Martorell, el més petit que tenim, i que és completament diferent de tota la resta. Ens agradaria molt que ens acompanyessiu”.

Font: Can Bros aprofita l’arribada de la revetlla de Sant Joan per fer festa grossa