Cap de setmana de ‘Creamshow’ a Ca n’Oliveres, la mostra de vehicles costumitzats

Categories General

Aquest cap de setmana, la Nau#2 de Ca n’Oliveres acull el Creamshow , un esdeveniment de vehicles customitzats i modificats amb detalls i millores organitzat pel club CreamGang. Estarà obert al llarg del dissabte 25 i el diumenge 26 de novembre, i inclourà activitats, entrevistes, concert i lliurament de premis. En aquesta ocasió l’organització comptarà amb la cooperació de Panscrapers, que celebren la setena edició del seu esdeveniment.

El Creamshow és una cita per a apassionats en el món de l’automoció, que oferirà una gran varietat de projectes d’unitats costumitzades de diferents dècades, estils -USDM, EDM, JDM- i procedències. A Martorell, l’esdeveniment inclourà espectacles i actuacions en viu, i els visitants podran conèixer les principals marques i empreses del sector de l’automoció, amb un servei gastronòmic inclòs.

Dissabte i diumenge, l’exposició romandrà oberta al públic de 13.00 a 22.00h, i el diumenge des de les 10.00 i fins les 18.00h. Pel que fa a les activitats, el dissabte n’hi haurà una de Limbo Car i entrevistes, entre les 17.00 i les 20.00h. Diumenge es repetirà el Limbo Car a les 12.00h, i a la tarda (16.00h) tindrà lloc el lliurament de premis.

El moviment Cream  neix de la passió pel creixent moviment automobilístic conegut com a Stance , una específica manera de modificar un vehicle amb certs detalls i millores. Es tracta de vehicles modificats que compten amb peces de marques reconegudes, però que destaquen per buscar un equilibri precís entre l’altura de l’automòbil, l’estirada del pneumàtic y el desplaçament i la inclinació de la llanta.

The post Cap de setmana de ‘Creamshow’ a Ca n’Oliveres, la mostra de vehicles costumitzats appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Cap de setmana de ‘Creamshow’ a Ca n’Oliveres, la mostra de vehicles costumitzats