Cap de setmana rodó per als primers equips del Club Handbol Martorell

Categories General

El primer equip femení del Club Handbol Martorell va sumar dissabte la primera victòria de la temporada en guanyar un rival directe, l’Handbol Canovelles, per 34 a 23. El conjunt de Jordi Florenza va viure un partit molt igualat a la primera meitat, però va mostrar més contundència en el segon temps i va certificar els dos punts.

A base d’atacs més ràpids, efectivitat de cara a porteria i una defensa sòlida, van neutralitzar els intents de les vallesanes d’apropar-se en el marcador. El pas pels vestidors va servir a les groc-i-negres per fer-se fortes i els va permetre deixar el primer triomf del curs a casa. La capitana de l’equip, Melania Martín, va admetre que era una victòria de molta necessitat.

Melania Martín, capitana CH Martorell

Amb aquest triomf, les groc-i-negres han escalat un lloc a la taula i sumen tres punts. La propera setmana visitaran l’handbol Vilanova del Camí, el rival més directe a la classificació, i és que hi empaten a 3 punts.

En clau masculina, el primer equip groc-i-negre segueix fent-se fort en lliga i va tornar de la jornada de descans amb molta contundència. La victòria davant l’Handbol Banyoles per 36 a 25 els confirma com el millor atac de la competició i va deixar veure un equip molt compacte.

A la primera meitat, els banyolins van amenaçar el domini martorellenc, però les coses van canviar tot just abans del descans. En la represa, l’entrenador Christian Stahringer va voler assegurar-se el triomf i va donar moltes rotacions a la plantilla. Els jugadors que entraven procedents de la banqueta donaven oxigen a l’equip i la presència dels joves Marc Candial i Damià Brea va ser un revulsiu.

Amb tot, la victòria va encaminar-se aviat i el resultat final de 36 a 25 deixa els martorellencs colíders, després de la derrota de l’Handbol Parets. El tècnic Christian Stahringer va destacar el gran treball a la porteria com a clau del nou triomf. Després d’aquest cap de setmana, els groc-i-negres visitaran Mataró.

Christian Stahringer, entrenador CH Martorell

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va guanyar el Club Bàsquet Igualada per 72 a 64 i ha sumat la quarta victòria del curs. Els de Jordi Pi van desencallar el partit en el segon temps i amb un final de partit ofensivament molt correcte, van assegurar-se el triomf contra el segon classificat.

Els igualadins van començar manant en el marcador, fent front a les accions individuals dels martorellencs, i es van fer forts en defensa. En el segon període, els de Jordi Pi van mostrar-se molt erràtics en els llançaments, i les accions d’Albert Valle van salvar el desavantatge.

La parella de joc interior dels visitants era molt efctiva i va donar la clau per marxar al descans amb el 25 a 29 en el marcador. Però en la represa, la igualtat va tornar a aparèixer. Cap a l’equador del tercer quart, l’encert des de la línia de tre va donar ales als martorellencs, que van donar la volta al marcador.

I en el darrer període, el partit va decantar-se per als blaus. Tot i les segones opcions dels igualadins, els martorellencs van ser més sòlids i van certificar el triomf a casa.

Segons l’entrenador Jordi Pi, el triomf va ser una molt bona manera per recuperar-se de la desfeta de la setmana passada. Amb aquest triomf, els blaus pugen fins la sisena plaça amb 4 victòries i 4 derrotes.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

En futbol, el primer equip del CF Martorell va endur-se al camp de la UE Tàrrega amb què encadenen dos triomfs lluny de casa, es mantenen invictes a domicili i recuperen terreny a la taula.

En el primer temps, els de Cuesta van dominar la pilota i van generar molt perill a l’àrea local. Després de dues ocasions clares de Martí Ramos, Xavi Marco va estrenar el marcador a través d’un llançament fort des de fora de l’àrea.

En la represa, van necessitar uns minuts per calmar la pressió i van fer-se forts en defensa. La bona actuació de Souleiman Touray sota pals va donar ales a l’equip i hi va permetre jugar els últims minuts amb garanties. David Olid va poder fer el segon gol en un contraatac però va errar l’ocasió i el marcador ja no es va moure. Segons l’entrenador, Javi Cuesta, van oferir una bona imatge lluny de casa. Els blanc-i-vermells han tornat a casa amb tres punts balsàmics i són a quatre punts del liderat.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

En clau femenina, el conjunt de Víctor Marco va perdre contra el líder, la Guineueta, per la mínima, 0 a 1 al Complex Esportiu Torrent de Llops en un partit que van jugar amb una jugadora menys durant tota la segona meitat.

En waterpolo, l’absolut masculí del Club Natació Martorell va tornart a guanyar i es manté invicte després de guanyar el CN Garraf per un contundent 21 a 2. La superioritat dels martorellencs va ser molt clara i no van tenir problemes en cap moment per assegurar-se una nova victòria. El tècnic David Torilo no va dubtar a destacar el partit complet de l’equip, que deixa els martorellencs colíders a la taula, amb un balanç de 5 victòries i cap derrota.

David Torilo, entrenador absolut masculí CN Martorell

I en futbol sala, triomf clar del primer equip del Sala5 Martorell a la pista del Merinals per 1 a 6. La jornada, on va tornar Josep Coca, deixa els martorellencs a la primera plaça, amb 27 punts, i una renda de tres punts respecte el segon classificat, el Futsal Mataró.

Font: Cap de setmana rodó per als primers equips del Club Handbol Martorell