Carlos Pueyo: Si volem mantenir la categoria, haurem de sumar algun punt fora de casa”

Categories General

Fa gairebé tres mesos que es va fer oficial el fitxatge del martorellenc Carlos Pueyo pel Fertiberia Puerto Sagunto, que disputa la Lliga ASOBAL. El jugador de 26 anys, que juga habitualment a la posició de lateral dret, va arribar al conjunt valencià per reforçar la línia defensiva i, durant aquest temps, s’ha adaptat molt bé a la dinàmica de l’equip.

El martorellenc assegura que “em donen molta llibertat per poder agafar profunditat en la defensa del segon i m’he adaptat molt bé. Al principi em va costar una mica, però ara tinc clar tot el sistema tàctic. Durant l’aturada per l’Europeu hem aprofitat per treballar el model de joc”.

Carlos Pueyo, jugador Fertiberia Puerto Sagunto

Pueyo, format a les categories inferiors del CH Martorell, va arribar al Puerto Sagunto provinent de l’Handbol Sant Quirze (Primera Nacional), on va jugar dos anys a la Divisió d’Honor Plata, la Segona Divisió espanyola. La 2023-24 és la seva primera temporada a la màxima divisió nacional d’handbol masculí (Lliga ASOBAL) i el martorellenc creu que “el nivell no és tan diferent del de Segona Divisió. Els equips són més complets, però a l’haver jugat dos anys a Plata l’adaptació no ha sigut tan complicada”.

Carlos Pueyo, jugador Fertiberia Puerto Sagunto

El Fertiberia Puerto Sagunto, que actualment ocupa la penúltima posició de la taula, es va marcar un objectiu clar a principi de temporada: mantenir la categoria. Però Pueyo, amb experiència en aquestes situacions, adverteix que “si volem mantenir la categoria, haurem de sumar algun punt fora de casa. Si no serà complicat”.

“Ara, ens venen els partits dels rivals directes i aquests els hem de guanyar si o sí. Si volem optar a la quarta plaça per la cua, per salvar-nos directament sense fer play-off, hem de rascar més punts de partits fora de casa”, afegeix el martorellenc.

Carlos Pueyo, jugador Fertiberia Puerto Sagunto

L’últim partit que va disputar el Fertiberia Puerto Sagunto va ser el passat 12 de desembre, quan va perdre al Palau Blaugrana davant el Barça (41-24). A causa de l’Europeu d’handbol, celebrat a Alemanya entre el 10 i el 28 de gener de 2024, es va fer una aturada de la competició i, durant aquest temps, l’equip valencià ha estat fent una petita “pretemporada” d’hivern. Carlos Pueyo explica que han aprofitat per “treballar nous models tàctics, la defensa i la part física, per arribar al pròxim partit en el millor nivell possible”.

Carlos Pueyo, jugador Fertiberia Puerto Sagunto

El següent partit que disputarà el conjunt on milita Carlos Pueyo serà el pròxim divendres 2 de febrer, quan visita la pista del sisè classificat: el BM Torrelavega.

The post Carlos Pueyo: Si volem mantenir la categoria, haurem de sumar algun punt fora de casa” appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Carlos Pueyo: Si volem mantenir la categoria, haurem de sumar algun punt fora de casa”