Celebrat amb èxit el 1r Torneig de Futbol Inclusiu Ciutat de Martorell

Categories General

El Complex Esportiu Torrent de Llops ha acollit aquest matí el 1r Torneig Inclusiu Ciutat de Martorell, organitzat per la Fundació Privada Arc de Sant Martí i el CF Martorell. A la cita, que es tractava d’un campionat de futbol unificat sota el lema ‘Juguem tots’, han participat persones que tenen una discapacitat reconeguda i persones que no la tenen.

Un total de 5 equips han disputat el torneig: tres de la Fundació Arc de Sant Martí (Martorell), un de la Fundació Privada Rosella (Castellví de Rosanes) i un de la Fundació UE Cornellà. Durant tota la jornada han disputat partits de 15 minuts, sense descans, i el col·lectiu que ha guanyat més partits s’ha proclamat campió. Encara que la idea del torneig era que tothom guanyés i pogués gaudir d’una jornada esportiva.

El guanyador d’aquesta primera edició del Torneig Inclusiu Ciutat de Martorell ha estat la Fundació Privada Rosella, mentre que el primer equip de la Fundació Arc de Sant Martí ha quedat en segona posició. El tercer classificat ha estat la Fundació UE Cornellà. I en quarta i cinquena posició han quedat els altres dos equips de l’Associació martorellenca.

Per a les persones que no poden jugar al futbol s’han preparat unes proves adaptades perquè també puguin participar en aquesta jornada. Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Privada Arc de Sant Martí, explica que “han fet puntuació en exercissis relacionats amb el futbol, com és tirar a porteria o fer un circuit”.

Rosa Cadenas, gerent Fundació Privada Arc de Sant Martí

Rosa Cadenas, ha desitjat que aquest 1r Torneig Inclusiu Ciutat de Martorell sigui una primera edició de moltes més que vindran en un futur. “Seria bo per nosaltres poder generar un hàbit de fer, cada any, un torneig inclusiu i unificat. Que juguin persones amb discapacitat i sense es molt beneficiós per les persones que els hi costa jugar”, ha afegit.

Rosa Cadenas, gerent Fundació Privada Arc de Sant Martí

L’alcalde, Xavier Fonollosa, la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Soledad Rosende, el regidor d’Esports, Gerard Mimó, el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal, Jordi Amat, i el regidor d’Habitatge, Rehabilitació i Equipaments Municipals, Mario Céspedes, han fet el lliurament de les medalles i dels premis a tots els participants.

El 1r Torneig Inclusiu Ciutat de Martorell ha finalitzat amb un dinar de germanor on hi ha estat present tots els participants, les famílies, la gent del Club i de l’Ajuntament.

The post Celebrat amb èxit el 1r Torneig de Futbol Inclusiu Ciutat de Martorell appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Celebrat amb èxit el 1r Torneig de Futbol Inclusiu Ciutat de Martorell