CineXic presenta ‘Al sostre del món’, una petita joia de l’animació francesa

Categories General

CineXic , el programa de difusió del cinema infantil en català impulsat per Òmnium Cultural, presenta diumenge, 12 de febrer, a les 12.00h, a l’Auditori Joan Cererols la pel·lícula Al sostre del món dirigida per Rémi Chayé. Una petita joia de l’animació francesa, recomanada a partir de sis anys, que res ha d’envejar a les produccions nord-americanes; una pel·lícula que bé podria ser un àlbum del còmic europeu. Les localitats es poden adquirir al portal entrades.martorell.cat .

Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell, avança Maria Esteban, membre d’Òmnium Pla de Montserrat.

Maria Esteban, membre Òmnium Pla de Montserrat

CineXic ofereix un circuit de sales arreu del territori, entre elles a Martorell, amb una programació estable de pel·lícules infantils en català per a tota la família. Cada mes podeu gaudir d’una nova experiència a les vostres sales de cinema.

Font: CineXic presenta ‘Al sostre del món’, una petita joia de l’animació francesa