Cita amb les ofertes de proximitat i l’artesania al Forastock de diumenge

Categories General

Aquest diumenge 6 de març, l’Associació de Comerciants Nou Martorell organitza durant tot el dia una nova edició del Forastock a la rambla de Les Bòbiles. La cita serveix als comerços locals per eliminar estocs d’hivern i oferir-los als visitants a uns preus molt rebaixats. Com a novetat, en aquesta edició hi prendran part també artesans arribats d’arreu de Catalunya.

El Forastock se celebrarà, de 10.00 a 20.00h, amb una vintena d’estands del comerç local dedicats a la roba de dona i home, sabates, complements, alimentació, regals i venda de cotxes i motos, amb la novetat d’una parada de vehicles elèctrics. Enguany, també hi haurà parades d’artesans d’arreu de Catalunya, amb productes d’alimentació, roba, complements i regals, entre d’altres.

D’aquesta manera, l’organització pretén una fira més variada i atractiva, dirigida a un públic molt familiar. Per aquest motiu, s’inclourà un inflable infantil i també música. Així ho comenta el president de Nou Martorell, Marc Casasayas.

Marc Casasayas, president de Nou Martorell

El Forastock és una bona oportunitat per als comerços de cara a treure tot l’estoc que queda d’hivern: “Una de dos: o bé el guardem un any als nostres magatzems o bé el saldem a bons preus, i així la gent se’n pot aprofitar i comprar moltes coses a meitat de preu o més”.

Marc Casasayas, president de Nou Martorell

Casasayas creu que, des de l’inici de la pandèmia, “la gent mica en mica surt més, tot i que encara hi ha una mica de por”, tot i que afirma que “les parades i els espais són amplis”.

Marc Casasayas, president de Nou Martorell

El president de Nou Martorell anima la gent de Martorell “a venir al Forastock i passejar, veure i conversar amb els veïns, gaudir de les activitats i mirar i comprar. N’esteu convidats”.

Font: Cita amb les ofertes de proximitat i l’artesania al Forastock de diumenge