Comerç local, artesania i oci en un Forastock que torna diumenge a Les Bòbiles

Categories General

L’Associació per a la Promoció del Comerç i dels Serveis Nou Martorell organitza aquest diumenge 5 de març el Forastock. Aquesta fira tornarà a ubicar-se a la rambla de Les Bòbiles, de manera ininterrompuda, des de les 10.00 i fins a les 20.00h. S’hi preveu una cinquantena de parades, entre comerç local i comarcal i artesania, i altres activitats per als visitants.

Primera cita del comerç local a Les Bòbiles aquest 2023. El comerç associat a Nou Martorell traurà part dels seus productes al carrer. Els productes estrella tornaran a ser la roba i complements, però també hi haurà “establiments de música, d’esport, de serveis i gestions, d’accessoris per als infants, de llibreria i de venda de productes comestibles. La gent hi trobarà una mica de tot”, detalla el dinamitzador de Nou Martorell, Lluís Gutiérrez.

Lluís Gutiérrez, dinamitzador de Nou Martorell

El Forastock ja fa més de quinze anys que se celebra. Inicialment pretenia fer net dels estocs hivernals i oferir-los a preus molt rebaixats. Però en l’actualitat també s’hi sumen altres establiments que ofereixen novetats i que es volen donar a conèixer.

Gutiérrez explica que, a més de comerços locals i algun de comarcal, també hi haurà “un servei de bar, una exposició de vehicles que ja és un clàssic de la fira, un inflable infantil i alguna activitat més que estem ultimant per als més petits. I tot acompanyat amb música”.

Lluís Gutiérrez, dinamitzador de Nou Martorell

En les darreres edicions el Forastock s’ha complementat amb parades d’artesans vinguts d’arreu de Catalunya. Tant de productes alimentaris com elements ornamentals i objectes de regal.

Lluís Gutiérrez, dinamitzador de Nou Martorell

El dinamitzador de Nou Martorell anima tothom a passejar diumenge al Forastock “farà bon temps i esperem que sigui un dia radiant, en què la gent passegi i, si li interessa alguna cosa compri, vegi l’exposició, porti la canalla als inflables i a les activitats infantils, prenguin alguna cosa a la zona de restauració i gastronomia i, en definitiva, que facin costat al comerç local”.

Font: Comerç local, artesania i oci en un Forastock que torna diumenge a Les Bòbiles