Compte enrere per encendre divendres l’enllumenat nadalenc a Martorell

Categories General

Els carrers, places i edificis més emblemàtics de la nostra població s’ompliran de màgia, llum i color aquest divendres amb l’encensa oficial de l’enllumenat nadalenc. L’Ajuntament de Martorell ha preparat una gran festa per a tota la família, que començarà al pont del Diable i acabarà a la rambla de les Bòbiles.

Enguany, s’ha optat per trobar l’equilibri entre guarnir amb llums els carrers per donar suport a la campanya comercial dels botiguers locals i, alhora, respondre al repte de l’estalvi energètic. Per aquest motiu, s’ha retardat una setmana l’encesa i s’avançarà també la seva apagada. Els llums, 100% LED, restaran encesos durant 35 dies i s’estalviaran un total de 144 hores de llum respecte a l’any passat, recorda Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç

L’acte oficial de l’encesa de llums es realitzarà, com sempre, al pont del Diable a partir de les 17.30h, i a la rambla de les Bòbiles a les 19.00h. L’acte inclourà una cantada de nadales, animació infantil, xocolatada, un espectacle de llums, música i colors a la pista de gel i una exhibició de patinatge. Aquest any, comptarà amb la col·laboració de les associacions de comerciants de Martorell, amb l’objectiu de realçar la importància del petit comerç. A les 19.30h, es farà la inauguració de la pista de gel amb un espectacle familiar gratuït.

Programa La Màgia del Nadal

Font: Compte enrere per encendre divendres l’enllumenat nadalenc a Martorell