Conferència-taller amb Maria Batet per millorar la comunicació amb els fills

Categories General

El proper dijous 11 de maig, a les 17.00h, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la professora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, farà la conferència-taller ‘Parlar i entendre els nostres fills i filles ’. L’acte s’emmarca en el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME).

L’objectiu d’aquesta proposta és donar eines als pares i mares que vulguin prendre consciència de quin tipus de comunicació estableixen amb els seus fills i filles abordant la importància de les paraules en la nostra comunicació. Doncs, les paraules que triem condicionen la nostra comunicació com també ho fan les expressions no verbals.

En definitiva, per conèixer, entendre, respectar i fer-nos respectar ens cal saber parlar i escoltar. Per aquest motiu, al llarg d’aquesta conferència taller ens donarem temps per fer evident com parlem i aconseguir algunes estratègies per millorar la nostra comunicació.

Es tracta d’una barreja entre xerrada i taller experiencial en la qual s’abordarà la importància de les paraules en la nostra comunicació. S’adreça a famílies amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys i és gratuït.

Per participar en aquest taller cal omplir el formulari online . Més informació a moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01. Les famílies que ho necessitin disposaran d’un servei d’acollida pels seus fills durant la conferència.

El projecte CUEME està promogut per les regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, amb el suport de la Diputació de Barcelona i els vuit municipis del Baix Llobregat Nord que formen part del projecte supramunicipal ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’. Les escoles que participen enguany són José Echegaray, Mercè Rodoreda, Vicente Aleixandre, La Mercè i El Pontarró.

Font: Conferència-taller amb Maria Batet per millorar la comunicació amb els fills