Continua baixant el número d’afectats de coronavirus a Martorell

Categories General

La quantitat de persones amb afectació per coronavirus a Martorell s’ha situat aquest dijous en 258. És la xifra més baixa dels darrers 36 dies i marca, un dia més, la tendència al descens en el número de casos registrats. Al llarg de les darreres 24 hores no s’ha produït cap defunció per aquesta causa.

Continuen baixant els casos de persones afectades per coronavirus als centres assistencials de la nostra població. Per quart dia consecutiu, el número de persones afectades davalla i ara s’apropa a valors de fa cinc setmanes. Des que va encetar-se el mes de maig la davallada s’ha notat els darrers dies: 280 casos el dia 1; 281 (dia 2); 282 (dies 3 i 4); 276 (dia 5) i 266 ahir.

Del total de 258 persones afectades de la malaltia als hospitals de Sant Joan de Deú i Sagrat Cor o a l’Hotel Salut, 187 resideixen a Martorell i 71 al seu àmbit sanitari. A Sant Joan de Déu hi ha 39 infectats, dels quals 31 són personal sanitari i 8 són pacients. A banda hi ha 14 persones aïllades pendents del resultat de la prova. A l’Hospital del Sagrat Cor hi ha avui 43 positius, mentre que l’Hotel Salut n’alberga 6. Per altra banda, hi ha 170 veïns i veïnes de Martorell que estan confinats al seu domicili o a les residències després d’haver donat positiu de la prova.

A les darreres 24 hores no s’ha registrat cap defunció a la nostra població, tenint en compte els hospitals, les residències i els domicilis particulars. És el cinquè cop que es produeix aquesta dada positiva des que va començar la crisi sanitària a principis de març.

Pel que fa al capítol d’altes, 7 persones han sortit dels hospitals donades d’alta de la Covid-19, i ja en van 47 des que va començar el mes de maig.

Font: Continua baixant el número d’afectats de coronavirus a Martorell