Creu Roja del Baix Llobregat Nord participa a la campanya ‘Kilos de solidaridad’ amb la Fundació Carrefour

Categories General

Creu Roja del Baix Llobregat Nord participa en la campanya ‘Kilos de solidaridad’, juntament amb la Fundació Solidaritat Carrefour i el Grup Prisa. L’operació vol recollir un milió de productes per al Banc d’Aliments i ajudar pal·liar la situació d’emergència que pateix la part més vulnerable de la població. Aquesta acció forma part del Pla Creu Roja Respon de lluita contra la COVID-19.

La campanya ha engegat aquest dijous i es perllongarà fins al 27 de juny als hipermercats Carrefour de tot l’estat, amb la participació de voluntaris de Creu Roja i la Fundació Solidaritat Carrefour. A Martorell, seran de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 19.30h. Els aliments que es recullin a la nostra població es destinaran íntegrament al Banc d’Aliments del Baix Llobregat Nord, segons detalla el tècnic de Voluntariat de Creu Roja Baix Nord, Roger Trilles.

Roger Trilles, tècnic de Voluntariat Creu Roja Baix Llobregat Nord

A l’hipermercat s’habilita una taula per a que els voluntaris recullin les aportacions realitzades. Posteriorment, el Banc d’Aliments serà l’encarregat de repartir-los entre les més de 7.000 organitzacions socials beneficiàries amb les quals col·laboren. Entitats que, alhora, donen cobertura a més d’un milió de persones en situació d’emergència social.

Per cada quilo d’aliments aportat, Carrefour en donarà un altre. Durant l’operació de l’any passat, amb el suport dels clients va lliurar més d’1.800.00 Kg al Banc d’Aliments, quantitat que va servir per ajudar a pal·liar les necessitats bàsiques de més de 18.000 persones l’any passat. Igualment, la Fundació Carrefour ha proporcionat els últims anys equipament i maquinària a més del 75% dels Bancs d’Aliments de tot l’estat espanyol per millorar la gestió i funcionament dels seus magatzems.

En cas de no poder donar aliments, també es pot fer una aportació econòmica a través del web de Creu Roja.

Font: Creu Roja del Baix Llobregat Nord participa a la campanya ‘Kilos de solidaridad’ amb la Fundació Carrefour