Creu Roja recollirà material escolar al Carrefour de Martorell divendres i dissabte

Categories General

Els dies 4 i 5 de setembre, la Creu Roja del Baix Llobregat Nord impulsa, amb la col·laboració de la Fundació Carrefour, una nova edició de la campanya Tornada al cole solidària. Els voluntaris de la institució disposaran a l’establiment d’un espai de recollida de material escolar que doni la clientela. Els destinataris seran infants de famílies en situació de vulnerabilitat, de Martorell i l’entorn.

La campanya, d’àmbit estatal, es durà a terme al centre comercial de Carrefour Martorell el divendres 4 i el dissabte 5 de setembre, en horari de matins -de 10.00 a 14.00h- i les tardes de 16.00 a 20.00h. En cada torn, dos voluntaris informaran de la campanya als clients que accedeixin a l’establiment, i uns altres dos recolliran les donacions.

El material que es pot donar és molt divers: “Des de llapis, bolígrafs, gomes i maquinetes de treure punxa, passant per colors de fusta, retoladors, llibretes, regles i compassos i acabant en motxilles, estoigs o flautes”, comenta la referent tècnic de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, Griselda Sanahuja:

Griselda Sanahuja, referent tècnic de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord

La Fundació Carrefour arrodonirà les donacions amb més material un cop finalitzats els dos dies de recollida. Amb tots els objectes recaptats, la Creu Roja farà lots bàsics, que distribuiran durant els primers dies d’obertura de les escoles.

Sanahuja explica que “l’any passat vam abastir uns 130 nens i nenes” a través d’una campanya que pretén “que l’inici de curs sigui el més senzill possible per a les famílies més vulnerables. Que no s’hagin de preocupar per adquirir el material bàsic requerit a l’hora de començar les classes i que els nens i nenes en puguin fer un bon seguiment”.

Griselda Sanahuja, referent tècnic de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord

Oficines de la Creu Roja obertes per fer donacions fins el 14 de setembre

Griselda Sanahuja recorda que hi ha una altra manera de participar en la campanya, per a tothom qui no pugui assistir divendres o dissabte al centre comercial: “Aquests dies ja recollim material escolar a l’oficina de la Creu Roja a Martorell, al carrer de Sant Llorenç d’Hortons número 5, al barri del Camí Fondo. És important que el material que ens portin sigui nou”, aclareix.

Griselda Sanahuja, referent tècnic de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord

L’Horari d’oficina per lliurar el material escolar és de dilluns, dimecres i divendres de 09.00 a 15.00h, i dimarts i dijous de 09.00 a 18.00h. La data límit per fer la donació a les mateixes instal·lacions de la Creu Roja es perllonga fins el 14 de setembre.

Font: Creu Roja recollirà material escolar al Carrefour de Martorell divendres i dissabte